burasi nasil bir bolumdur kardesim boyle ya ama hosuma gitti fransizca alt yazili arap filmi gibi bolum mubarek iyiki konusu var yoksa izlenmez
quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL quote:Orjinalden alıntı: Ertungaa yahu ben 3-4 haftadır tanıyorum ama hala fake olup olmadığını anlıyamadım bu arada kavga varsa,ben ceylan alır diyorum..çünkü bunalimist O,serpili 2 günde bunaltır,intihara meyilli hale getirir önüşlerim her zaman muhteşem esprilerim ile olur ert dönmüşş ve muhteşem olmuşsun muhteşem doğmuşum ben
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Serpil'e laf yok vay be toner abişş senden bunu duymak ne gözel bişii
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: AtaJames oo menn buri burda sen nerdesin zenci iyi çocuk o iyi çocuk
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: AtaJames oo menn buri burda sen nerdesin zenci ben de buradayım revi ile aran bozukmuş
quote:Orjinalden alıntı: AtaJames quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: AtaJames oo menn buri burda sen nerdesin zenci ben de buradayım revi ile aran bozukmuş öznelere tikkat edelim lütfen.. burası serpil topiciği
quote:Orjinalden alıntı: AtaJames quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: AtaJames oo menn buri burda sen nerdesin zenci ben de buradayım revi ile aran bozukmuş hem döverim hem severim