quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. yok,karışık meyve suyu içmedim bi kere ben ahaa beybi diyo heee heee sen şeysin "Her An" her an artık aramızda değil
Orjinalden alıntı: demircibu Orjinalden alıntı: Çağdaş Ceylan ne içtin :S karışık içmiş bence [/quote]
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş Ceylan ne içtin :S karışık içmiş bence bence buz koymayı unutmuş
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. yok,karışık meyve suyu içmedim bi kere ben ahaa beybi diyo heee heee sen şeysin "Her An" her an artık aramızda değil bence aramızda olabilmek için her an artık serpil
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. yok,karışık meyve suyu içmedim bi kere ben ahaa beybi diyo heee heee sen şeysin "Her An" her an artık aramızda değil bence aramızda olabilmek için her an artık serpil neo ölsun bak büük laf ettim serpil fake değil
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. sen kimsin yahu quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. bildiğim ve kıl olmadığım biriysen özel mesaj at bildiğim ve kıl olduğum biriysen sormadım say. bilmediğim biriysen bilmesem de olur Bu ne çelişkidir böyle? Hem soruyorsun, hem de bilmesem de olur diyorsun.
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. sen kimsin yahu quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. bildiğim ve kıl olmadığım biriysen özel mesaj at bildiğim ve kıl olduğum biriysen sormadım say. bilmediğim biriysen bilmesem de olur Bu ne çelişkidir böyle? Hem soruyorsun, hem de bilmesem de olur diyorsun. bilmesem de oluyosa bilsem de oluyodur di mi pek muhterem zorba günaydın emre
quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL quote:Orjinalden alıntı: ByErgi Serpil Alır o ne læ biri ceylan döver demiş bende serpil alır diyorum
quote:Orjinalden alıntı: ByErgi quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL quote:Orjinalden alıntı: ByErgi Serpil Alır o ne læ biri ceylan döver demiş bende serpil alır diyorum
yahu ben 3-4 haftadır tanıyorum ama hala fake olup olmadığını anlıyamadım bu arada kavga varsa,ben ceylan alır diyorum..çünkü bunalimist O,serpili 2 günde bunaltır,intihara meyilli hale getirir önüşlerim her zaman muhteşem esprilerim ile olur
quote:Orjinalden alıntı: Ertungaa yahu ben 3-4 haftadır tanıyorum ama hala fake olup olmadığını anlıyamadım bu arada kavga varsa,ben ceylan alır diyorum..çünkü bunalimist O,serpili 2 günde bunaltır,intihara meyilli hale getirir önüşlerim her zaman muhteşem esprilerim ile olur ert dönmüşş ve muhteşem olmuşsun