bildiğim ve kıl olmadığım biriysen özel mesaj at bildiğim ve kıl olduğum biriysen sormadım say. bilmediğim biriysen bilmesem de olur
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. bildiğim ve kıl olmadığım biriysen özel mesaj at bildiğim ve kıl olduğum biriysen sormadım say. bilmediğim biriysen bilmesem de olur Vay kerata! Sana eti cin almak lazımdı ama büyümüşsün, başkasına almak lazım gayri...
poseidon, ceylan kim haaa ceylan kim haaa ceylan herkes seni gereksizlerde dışlarken seninle muhabbet eden insan burhan, hemen şikayet ediyorum o zaman
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. poseidon, ceylan kim haaa ceylan kim haaa ceylan herkes seni gereksizlerde dışlarken seninle muhabbet eden insan burhan, hemen şikayet ediyorum o zaman Neden kızdın şaka yaptım
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. poseidon, ceylan kim haaa ceylan kim haaa ceylan herkes seni gereksizlerde dışlarken seninle muhabbet eden insan burhan, hemen şikayet ediyorum o zaman
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. bildiğim ve kıl olmadığım biriysen özel mesaj at bildiğim ve kıl olduğum biriysen sormadım say. bilmediğim biriysen bilmesem de olur niye öselden mesaj çakcam sana
poseidon,öpmen sakıncalı hareket ondan sonracığıma ben de şaka yapıyodum zati büyük ölçüde.ama büyük ölçüde dedim dikkat edersen
quote:Orjinalden alıntı: poseidon_19 Konu dışından olduğum için dışlıyosunuz beni senle ilgisi yok serpil okuduğunu anlamıyon mu agresifim bugün herhalde