Şimdi Ara

Sertfikamı aldım ama ehliyet almadım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir türlü randevu alamadığım için 1 ocaktan sorasına kaldım ama dosyamı 25aralıkta almıştım.şiimdi ne olucak doğru bilen varmı birçok ilçe emniyeti aradım ama okadar yoğun okadar meşguller ki telefonlara bakmıyorlar

• En son sertifikalarını 2014 sonrasi alanlar için 2 sene süre vermişlerdi. Hatta bu yazı randevu sitesinde de yazıyordu bu resmen iş çevirmektir var mıdır aslı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyet kursunu aradım stajere kalmışız.

• ÖNCELİKLE SELAMIN ALEYYKÜM

ANLADIĞIM KADARIYLA SEN DİREKSİYONDAN GEÇMİŞSİN VE SANA SÜRÜCÜ SERTİFİKANI VERDİLER O SERTİFİKAYLA İSTEDİĞİN AY HAFTA GİDİP ALABİLİRSİN İSTER 1SENE GEÇSİN NETİCEDE SERTİFİKAYI ALDINMI ALDIN O KONUDA HİÇ Bİ SIKINTI YAŞAMAZSIN
  • Yok ben sertifikamı aldım yılbaşından önce.randevu alamadığım için yıl başından sonra stajere kaldım

• uzun yillardir surucu kursunda calisiyorum. dolayosiyla emin ol en dogru bilgiyi verecegim :) istersen 2015te dosyani al istersen 2016'da. 2016 itibariyle emniyetin eline gececek olan her dosya stajyer ehliyet kapsaminda olacaktir (fark ehliyetler haric). devlete olan ucretleri yatir randevu al dosyani emniyete gotur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karneyi Almadım Sorun?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.