Şimdi Ara

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.#### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
25.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

1. Yol sorun çıkarabilir ileride o yüzden hackli yollardan yapmak daha kolay oluyor bir defa uğraşıyorsunuz. Hack en temizi oluyor

Faturası oldukcdan sonra açılmazmı telefon fazla zor olucağını düşünmüyorum birde bu hack işini yaptıklarını ben nerden anlıcam yani mesajmı gelicek bana yoksa gönderdiğim mesajın altınamı dosyayı koyucaklar yoksa ilk sayfadamı olucak
  • Faturan olsa bile Türkiye de yaşıyorsun sonuçta adamlar bi problem çıkarır muhakkak

5. adım ve diğer adımlara bir daha göz at sorunun cevabını öğreneceksin
  • yaw ben bu ımeı yı verdim dielim telefona birşey olurmu kapanma gibi
    birde telefonun garantisi gidermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur1302 -- 21 Şubat 2009; 14:41:00 >
  • arkadaşlar siteye ne olmuş imei yazılan yerde bir açıklama var ama anlamadım
  • ben helloox u ve officesuiteyi imzaladım ama telde yüklemek isteyince "yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor" diye uyarı veriyo nerde hata yapmış olabilirim?
  • Arkadaşlar 2.yol sağlıklımı ? Sizce çin siteleri sertifika dağatmayı bırakmışlar
  • Hala geçerli olan bir yöntem var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 11 Mayıs 2009; 11:32:06 >
  • arkadaşlar ben birinci tercihi gerçekleştirdim fakat mesaj numarasını yanlış kayıt etmişim nedense sağ taraftaki değilde sol taraftaki numarayı kayıt etmişim yazdığım mesajı nasıl bulabilirim help mee !!emeği geçenlere çok teşekkürler
  • imei nizi vermenizi tavsiye etmem !!! 2. 3. çözümler daha cazip ve kolay görünüyor
  • ya kardeş bu 2. ve 3. çözüm s60v5 te (5800 da) da çalışıomu ??????????
  • 4 shared.com daki link ölmüş
  • 2. yolu deneyeceğim ama ekteki link ölmüş. Dışardan bulmaya çalıştım ama birazını bulabildim. Yardım edecek çıkar mı?
  • cok tskler
  • çözüm 2 link kırık
  • Arkadaşım Biz BunLara imeil nomuzu Veriyoruz ama Bir SakatLık çıKmaz Demi;?
  • aynen üsteki arkadaşa katılıyorum benim düşüncem şu zaten bu çinler telefon işince çığır açmış durumda ve buldukları imei numarasını patlatıyolar siz buraya ime i numarasını veriyorsunuz ama telefonunuz sizinle iteşimiş keserse birgün süçü telefon üreticinizde veya telefonu aldığınız bayide aramayın .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.