imzamdaki n958gb topiğinin ilk mesaj sonlarına doğru bak.
en basit hack ve imza yöntemi
mert ve realceday a ait
ya ben 2. çözümü uygulamaya başladım ama xplore yok bende int.ten indirdim ama nasıl kurucam yardım edermisiniz_?
Telefonu usb ile pc suite modunda bağlayıp sis dosyasına 2 kere tıklayarak telefona atabilirsin.
ya ben 2. çözümüde 3. çözümüde yaptım ama şu rotateme yi yükleyemedim.güvenilmeyen bir kaynaktan alınan bu uygulama yüklenemez diyor...yardım edermisiniz
bu çihliler her işe oldugu gibi sertifika isinede el attı ya helal olsun onlara. emegi gecen herkese tesekkürler
ya arkadaşlar ben sertifikayı şu çinli sitesinden aldım.rotate me 2.0 neta olmayan sürümüde signed yaptım telefona attım.ama nasıl aktifleştiricem konu için teşekkürler!
n82'm var v30 yaptım eeee şimdi unsignedleri nasıl yapıcam diye düşünenler için HOOOOOOOORRRRRTTTT
quote:
Orjinalden alıntı: dj.system32
Tiesto çok teşekkür ederim üye oldum İmei mi belirttikten 3 gün sonra 5 mesaj yazıp serfitikamı indirdim onu kullanmak için verdiğin programla yapmaya çalıştım ama yapamadım bende yine Opda sitesinden Telefon için SignSis programını indirdim bunda ise dosyayı tele atıp teldeki programla signed yapıyorsun ve kullanımı çok kolay arayüzü çok başarılı işte resimleri:
Bugün en sonunda dayanamayıp N82'mi v30'a güncelledim. Sertifa almakta şart oldu tabi. v30da hack olmuyor ne yazıkki Anlatım için teşekküler. Şuan beklemedeyim. 247959 gelir sıra bizde inşallah.
Sıra geldi ve bende sertifikamı aldım. Çok teşekkür ederim. Belki yakında v30'unda sistem dosyalarına ulaşmayı başarırlar ama yinede kendimizi garantiye alalım.
Arkadaşlar yazılanları yaptım.siteye üye oldum mesajı gönderdim.Ama yanlış yapmayayım diye kafama takılan bir konu var.
ime numarasını (*#06#)yaparak buldum. telefon modelim n85 tarih(bu neyin tarihi yahu) (ben buraya *#0000# yazarak ekrana gelen telefonun yazılım tarihini attım.)
bu tarih kısmı dogrumudur.benim algıladığım tarih dışında ogünün tarihini sormuyordur işallah
quote:
Orjinalden alıntı: braveman
Arkadaşlar yazılanları yaptım.siteye üye oldum mesajı gönderdim.Ama yanlış yapmayayım diye kafama takılan bir konu var.
ime numarasını (*#06#)yaparak buldum. telefon modelim n85 tarih(bu neyin tarihi yahu) (ben buraya *#0000# yazarak ekrana gelen telefonun yazılım tarihini attım.)
bu tarih kısmı dogrumudur.benim algıladığım tarih dışında ogünün tarihini sormuyordur işallah
ben 2 mesaj ard arda yazdım bi günün tarihi bi telefonun tarihi bilmiyorum hangi tarih yazılıcak bu arada siz aldınızmı acaba sertifikanızı?
Mesajı yazdığınız tarihi yazacaksınız
siteye giremiyorum biyerden duydum çin dün harici web sitelerini kapatmış aslı varmı bunun şuan siteye girebilen varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: muzaffer1989
siteye giremiyorum biyerden duydum çin dün harici web sitelerini kapatmış aslı varmı bunun şuan siteye girebilen varmı ?
Site açılmıyor ama ilerde düzelebilir belki.
Emeğine sağlık birader uğraşmışsın baya.. Saol...
Lütfen post kasmayın.!
Bu arada TIESTO hocam,OPDA'ya IMEI yazmaya pek güvenemediğimden,daha doğrusu internette forumlara yazmaya pek güvenemediğimden ve 5320'ye Drakkarious,HelloCarbide vs. hack işlememesinden dolayı ne yapabilirim?
arkadaslar tarih,ımeı numarası,telefon modeli yazıyoruz ya bu tarih neyin tarihi acaba faturanın tarihimi yoksa bulunduğumuz günün tarihinimi yazıyoruz birde faturası elinde olmayan arkadaslar denemesinler telefonları klonlana bilir dikkat etmekde fayda var %90 klonlanıcak ama tekrar açarız artık
quote:
Orjinalden alıntı: Kullanici adi degisim talebi
arkadaslar tarih,ımeı numarası,telefon modeli yazıyoruz ya bu tarih neyin tarihi acaba faturanın tarihimi yoksa bulunduğumuz günün tarihinimi yazıyoruz birde faturası elinde olmayan arkadaslar denemesinler telefonları klonlana bilir dikkat etmekde fayda var %90 klonlanıcak ama tekrar açarız artık
Tarih,o mesajı yazarken bulunduğun tarih... Evet internete imei yazmak tehlikeli birşey,hele de Çin sitesi ise...
1. Yol sorun çıkarabilir ileride o yüzden hackli yollardan yapmak daha kolay oluyor bir defa uğraşıyorsunuz. Hack en temizi oluyor