Şimdi Ara

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.#### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
25.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şifre yerine 0123456 yaptığına emin misin?

2. sorun için bi cevabım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

şifre yerine 0123456 yaptığına emin misin?

2. sorun için bi cevabım yok

Evet eminim.
    Neyse önemli degildi hata veren program alternatifini buldum
  • acaba herkezin 1 hakkımı var aynı imei ile bidaha yolladım bilgileri ayın 22 sindeki yanlışı hala farkeip düzeltmediler benim gibi birileride yamılş yanlışlığı ama ses yok inşallah tekrar sertifika yaparlar
  • ben daha demın kaydoldum ancak mesaj numaramı o listede gormedım ne kadar zaman sonrra gozukuyo acaba?
  • 2 günde felan geliyor numaranız..
  • Benim olayı yapmışlar, download yapılacak dosyaya tıklıyorum "You have to pay to download the attachments." diye uyarı çıkıyor. Acaba paralı mı oldu ne?
  • hayır 5 msj yazarak belli bir puan topluyorsunuz ve o puanı kullanıyorsunuz dosya indirmek için
  • selam arkadaşlar acaba en kısa ne kadar günde gelir bu imeilerin cevabı ben sitesine yazdım bekliyorum yazalı daha 4 saat falan oldu.1 günde halledilen varmı merak ettim?
  • En fazla 2gun olur ..son zamanlarda sıra yoktu oyuzden gelir hemen ancak belki 3gun olur max
  • herkese günaydın arkadaşlar srtifikamı almış bulunmaktayım TIESTO_DP arkadaşımıza çok teşekkürler açıklayıcı bilgileri olmasa kesinlikle bu işi beceremezdim saolsun..

• Herkes bu çin forumuna IMEI numarasını ve Telefon modelini yazıyor..
    peki, bu adamlar veya o foruma üye olan bir takım uyanıklar bu bilgilerle KLONLAMA yapamazmı?
    diye aklımı kurcalıyor bu soru

Bu arada anlatım çok güzel olmuş bnde üye oldum. ancak bi icraat yapmadım. en azından aydınlanana kadar

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 27 Nisan 2008; 9:43:35 >
  • arkadaşlar umarım nokmote u singleyebilirim bu yolla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kediciler

arkadaşlar umarım nokmote u singleyebilirim bu yolla.

Tüm programları imzalayabilirsin

-----------------

quote:

Orjinalden alıntı: isok

Herkes bu çin forumuna IMEI numarasını ve Telefon modelini yazıyor..
    peki, bu adamlar veya o foruma üye olan bir takım uyanıklar bu bilgilerle KLONLAMA yapamazmı?

Bu arada anlatım çok güzel olmuş bnde üye oldum. ancak bi icraat yapmadım. en azından aydınlanana kadar

Dediklerin olabilr

-----------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

herkese günaydın arkadaşlar srtifikamı almış bulunmaktayım TIESTO_DP arkadaşımıza çok teşekkürler açıklayıcı bilgileri olmasa kesinlikle bu işi beceremezdim saolsun..

Gözün aydın usta

• ok saol
  • Hocam bi düşün bakalım kim Tr gibi yurtdışından gelen cihazlara yasak koyuyor !!!!!!!

Not : Burda sitemim sana değil,sakın yanlış anlama

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 28 Nisan 2008; 3:48:08 >

• haklı
  • emeğine sağlık TIESTO_DP. aradaşım aldı sertifikasını. ben de bekliyorum hayırlısı. baya uğraşmıssın doğrusu. helal.
  • Teşekkürler sertifikamı aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueprince79

emeğine sağlık TIESTO_DP. aradaşım aldı sertifikasını. ben de bekliyorum hayırlısı. baya uğraşmıssın doğrusu. helal.

quote:

Orjinalden alıntı: thebigpower

Teşekkürler sertifikamı aldım

Rica ederim
  • quote:

edit:imla

FAturan olduktan sonra actirabilirsin tekrar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.