Şimdi Ara

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.#### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
25.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TIESTO_DP ustadim telefonumu aldigim gun forumlari okurken belirttigin sertifikayi dedigin sekilde aldim. Tesekkur ederim. Ancak sormak istedigim bu sertifika ne isime yaricak. Forumda bu soruya her ise yarar demisler ama. :)

bana ornek vererek aciklama yapabilecek arkadas olursa cok sevinirim.

Not: programida PC me kurdum. sertifikalarda hazir. simdi neler yapabilirim.
  • Bazı programları yükleyebilmek için sertifikalamak gerekir. Sertifika bu işe yarar.
  • @zuper kedi

Şuan birçok programı telefonuna yükleyebilmen için imzalaman gerekiyor. Bu işlemi birçok şekilde yapabilirsin ancak en temizi en hızlısı sertifikayla imzalama. Örnek olarakhttp://levendis-n95.blogspot.com/ bu sitedeki bazı programlar imzasız , işine yarayacak bi program bulursun imza ister telefonuna yükleyemezsin ama sertifikayla bulabildiğin tüm imza isteyen programları imzalayıp telefonuna yükleyebilisin Umarım açıklayıcı olmuşumdur

• beleş mezar bulsam girerim mantığından yola çıkarak gerekli işlemleri yaptım, sertifikamı bekliyorum
  • arkadaslar mesaj yazalı 3-4 gun oldu ancak mesaj numaramı o lıstede bulamıyorum sorun nedır acaba?
  • verilen 2 sayının arasındaysa mesaj numaran ozmn seninki gelmiş demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: davedevil

arkadaslar mesaj yazalı 3-4 gun oldu ancak mesaj numaramı o lıstede bulamıyorum sorun nedır acaba?

3-4 günde gelicek biye bişi yok ben 1 haftada aldım
  • ben pazar günü sabah yazdım mesajı akşam sertifikayı aldım
  • dün saat 21:30 da üye oldum, şu an sertifikamı aldım.ilk mesajımdaki imei numaramı da sildim

@TIESTO_DP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 30 Nisan 2008; 19:25:10 >
  • Ben mesaj silmeyi baya bi aradım ama bulamadım. Sen nasıl yaptın?
  • resimde işaretlediğim yere tıklayıp mesajını düzenle, daha sonra sol altta turuncu bir buton var ona tıklayıp mesajını kaydet

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.####
  • Tamam yaptım saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

dün saat 21:30 da üye oldum, şu an sertifikamı aldım.ilk mesajımdaki imei numaramı da sildim

@TIESTO_DP

İndirilen rar dosyasindaki txt de ordaki herkesin imei nosu var
    Bosuna ugrasma yapmak isteyen yapar zaten
  • aynen indirdiğin yerdeki listede imein zaten var
  • evet varmış, sonradan farkettim
  • Aynı hatayı bende almıs bulunmaktayım .. acaba bu pronun alternatifi nedir bilginiz varmıdır ?
    quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

şifre yerine 0123456 yaptığına emin misin?

2. sorun için bi cevabım yok

Evet eminim.
    Neyse önemli degildi hata veren program alternatifini buldum
  • bir sertifika için için çince öğrenmediğimiz kalmıştı.siteye girdim ve birkaç işlemden sonra çıktımprivate klasörlerine erişirim daha iyi
  • çinceyle ne alakası var, ilk mesajdaki işlemleri yapman sertifika alman için yeterli.

quote:

Orjinalden alıntı: avbaris

bir sertifika için için çince öğrenmediğimiz kalmıştı.siteye girdim ve birkaç işlemden sonra çıktımprivate klasörlerine erişirim daha iyi
  • arkadaslar bu sertifika ne işe yarar ne faydası var hangi telefon modellerine uygulamak gerekir biraz bilgilendirirseniz iyi olur ya.cahılım bu konularda kusura bakmayın !
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

Aynı hatayı bende almıs bulunmaktayım .. acaba bu pronun alternatifi nedir bilginiz varmıdır ?
    quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

şifre yerine 0123456 yaptığına emin misin?

2. sorun için bi cevabım yok

Evet eminim.
    Neyse önemli degildi hata veren program alternatifini buldum

Bir de bunu dene
    http://rapid+share.com/files/112053897/SignSiSTIESTO.rar.html

--------------------------------------

@sirmajestic

sayfa başındaki mesajımı oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 2 Mayıs 2008; 21:34:49 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.