Şimdi Ara

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.#### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
25.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece hallettim.emeği geçenlere teşekkür ederim.sandığım kadar zor değilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbull35

Benim sertifikada gelmiş bugün ama imzalarken anahtar key hatası diye uyarı alıyorum

imzalarken key i 0123456 olarak yaz

--------
    @still
    ben dedim usta kolay diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoS

quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

rica ederim arkadaslar

quote:

Orjinalden alıntı: JoS

Sertifikayi nasil aktif hale getircez Help me

sertifikayı aktif etmekle neyi kasdettin?

Sertifikayi nereye koyucaz cep telefonun

Sertifikaya sahip olduktan sonra izleyeceğimiz adımları anlatabilecek biri var mı arkadaşlar?Programlara nasıl adapte edeceğiz bunu,imzalama işlemi nasıldır?Sertifikası gelip de işlemi yapabilenleriniz anlatsın lütfen.

• signsis programıyla aynen burda görülen ve yazılan şekilde yapıyoruz

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.####

Edit: reg dosyasından kastım rar lı dosyadan çıkan sertifikadan sonra 2. dosya ..kayıt girdileri dosyası ..en son işlemde "SignSIS" e basıp imzalamayı tamamlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 19 Nisan 2008; 3:40:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

signsis programıyla aynen burda görülen ve yazılan şekilde yapıyoruz

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.####

Edit: reg dosyasından kastım rar lı dosyadan çıkan sertifikadan sonra 2. dosya ..kayıt girdileri dosyası ..en son işlemde "SignSIS" e basıp imzalamayı tamamlıyoruz

Biri bu arkadaşı yılın forum insanı ilan etsin!.. Bir diğer biri de bu signsis programını versin bari

• anasayfaya ekledim alt tarafa bak
  • hehe geldi benimde sertfika :) eyvallah saolasın kardeş
  • rica ederim
  • eyvalla dostum cok sagil 2 gunde hallettik, yanliz bende de hata veriyordu output(sisx) yeri masaustu sectim ve adini degistirdim(herhangi bir ad) oldu suan sorun yok!
  • Hocam benim mesaj o sayılar arasında tıklıyorum alttaki çince yazıya açılıyo sayfa ama RAR resmi ve dosyası yok .Acaba orada nerde bir sürü IMEI no var onların hemen altında mı?? Ayrıca saol bu kolaylık için
  • mesaj sayın 5in üzerinde mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

Hocam benim mesaj o sayılar arasında tıklıyorum alttaki çince yazıya açılıyo sayfa ama RAR resmi ve dosyası yok .Acaba orada nerde bir sürü IMEI no var onların hemen altında mı?? Ayrıca saol bu kolaylık için
  • quote:

Hocam benim mesaj o sayılar arasında tıklıyorum alttaki çince yazıya açılıyo sayfa ama RAR resmi ve dosyası yok .Acaba orada nerde bir sürü IMEI no var onların hemen altında mı?? Ayrıca saol bu kolaylık için

still in dediğini dikkat et . Eğer 5 mesaj yolladıysan hala indiremiyorsan log in olduğuna emin ol kesin iner
  • quote:

bence siteye giriş yapmamışındır
    banada oldu aynısı
  • arkadaşlar söylenenleri yaptım nokmateyi sertifikalandırdım tele attım yüklerken yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi nedemek bu şimdi sertifikayı yanlışmı indirdim başkasının sertifikasını indirmeme sistem izin vermezsanırım fikri olan varmı?

birde benim numaram sayılar arasında var numaram 106064

2008-04-21号前104701-105901楼申请的会员请到这里领取证书

点击领取证书

2008-04-22号前104701-107401楼申请的会员请到这里领取证书

点击领取证书

104701 ile 107401 in altına tıklatınca (benim numaranın aralığı)açılan sayfa

【OPDA真情回馈】免费申请证书 (不设会员等级) 中前104701-105901楼申请的证书已经制作好..

104701-105901证书发布贴楼以上的未加入此证书串号的我们明天晚上会继续发放证书.请等待.楼上如有遗漏的请到申请贴重新申请

领取到的会员请回帖支持.这样更能促进论坛会员之间的交流与发展

şeklinde yani benim tıkladıım yerin 1 üstündeki numara aralığı çıkıyor ama ben 104701 ile 107401 altına tıklıyorum bizim sertifika daha gelmemişmi?ama ben buradaki rarı felan tıkladım indirdi sertifikada var içinde nerede yanlış yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 22 Nisan 2008; 17:44:47 >

• Tüm bilgiler için sağol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar söylenenleri yaptım nokmateyi sertifikalandırdım tele attım yüklerken yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor dedi nedemek bu şimdi sertifikayı yanlışmı indirdim başkasının sertifikasını indirmeme sistem izin vermezsanırım fikri olan varmı?

birde benim numaram sayılar arasında var numaram 106064

2008-04-21号前104701-105901楼申请的会员请到这里领取证书

点击领取证书

2008-04-22号前104701-107401楼申请的会员请到这里领取证书

点击领取证书

104701 ile 107401 in altına tıklatınca (benim numaranın aralığı)açılan sayfa

【OPDA真情回馈】免费申请证书 (不设会员等级) 中前104701-105901楼申请的证书已经制作好..

104701-105901证书发布贴楼以上的未加入此证书串号的我们明天晚上会继续发放证书.请等待.楼上如有遗漏的请到申请贴重新申请

领取到的会员请回帖支持.这样更能促进论坛会员之间的交流与发展

şeklinde yani benim tıkladıım yerin 1 üstündeki numara aralığı çıkıyor ama ben 104701 ile 107401 altına tıklıyorum bizim sertifika daha gelmemişmi?ama ben buradaki rarı felan tıkladım indirdi sertifikada var içinde nerede yanlış yaptım?

senin sertifikan bu olması lazım eğer sertifikayı imzaladığın halde yüklemiyorsa; uygulama yöneticisine gir,
    -Yazılım yükleme :Tümü
    -Çev. içi sert. kontrolünü:kapalı olarak ayarla

http://rapid-share.com/files/109549529/20080420_086d40dea84897cb5c41ImRcZhu8VE8g.rar.html

---

@_ahmet_
    rica ederim

• verdiğiniz link ile benim indirdiğim sertifika aynı ama dediğim gibi sertifikayı indirdiğim yerin başındaki numaralara benim numara girmiyor ama linki tıklayınca sadece orası çıkıyor..
  • evet haklısın şimdi fark ettim. Düzeltmeleri gerekir . Yarın kadar düzeltirler herhalde...
  • anlatınmınız ve yardımlarınız için teşekkürler
  • rica ederim sertifikanı aldığında haber vermeyi unutma
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.