Şimdi Ara

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.#### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
25.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

3-4 hafta dediya hocam,daha ne desin

3-4 Hafta önce indirmiş
  • DİKKAT!!!

arkadaşlar symbian signed da hemen alabiliyoduk bu site neden 5 gün bekletiyo ve telefon modelimizi istiyo benim burnuma kötü kokular geliyo symbian signedda özel programı kullanıyoduk bence peki güvenli değil bu site bildiğiniz gibi IMEI numaasıoplalama çok basit bir işlem
  • ya bu adamlar imei leri klonlayıp bizi keklemesinler?
  • yapmayın arkadaşlar
    imeiyide verdik
    mesajı nasıl silcez bilen varmı?
  • bnmki gelmiş ama indirdim rar lı dosyayı 2 tane bişi çıktı anlamadım bn bu işi nerde bnm sertifikam tiesto soylermisin ??

Edit : tamam anladım bin 2bin kişinin aynı sertifikası oluyormuş demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 13 Nisan 2008; 19:06:21 >
  • emeğine sağlık
  • usta bu iş karısık msj nere yazcaz bulamadım lojin dedım uyelık oldu ama msj nereye yazcaz
    benım hangı pro için sertıfıka ıstedımı yer neresı onu nere yazcak anlatırmısın
  • Adamlar günde 3-4 bin sertika veriyorlar admin UID kullanıcı istediği kadar alabiliyor sertifika...
  • @enigmaenergy

2000 kişinin setifikası aynı olmuyor aynı anda 2000 kişinin sertifikası oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe574

usta bu iş karısık msj nere yazcaz bulamadım lojin dedım uyelık oldu ama msj nereye yazcaz
    benım hangı pro için sertıfıka ıstedımı yer neresı onu nere yazcak anlatırmısın

3. adımdaki linke tıkla
  • symbian signed sitesinden bedava sertifika nasıl alınıyor , yolunu bilen varsa bir zahmet anlatıversin lütfen.
  • SERTİFİKA İŞİNİ PROTESTO EDİYORUMMM...DAHA ÖNCE BÖLE DANDİKÇE İŞLER YOKTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPAY_ANK -- 14 Nisan 2008; 14:17:26 >
  • sertikayı aldım ayarlarınıda yaptım direk yığın hafızasına mı kaydedecez yok sa sadece sertifika yükledikten sonra porgramı yüklücez
  • Başka bir telefonun imei sini versem yine sertfika çalışır mı mesela 3310 ime sini versem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİGOOOOOOOO

sertikayı aldım ayarlarınıda yaptım direk yığın hafızasına mı kaydedecez yok sa sadece sertifika yükledikten sonra porgramı yüklücez

sign sis gui prgramını bilgisayara kur ordan imzala yada telefon için program vardı onu yükle istersen

@scopus
    Ben baskalarının sertifikasını indirip imzaladım, telefon programı yüklenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 14 Nisan 2008; 15:20:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: junex

ya bu adamlar imei leri klonlayıp bizi keklemesinler?

arkadaslar elınızde telefonun faturası varsa bı halt edemezler:)))
    ne yapabılırlerkı??

endıselenmeyın orda 1 mılyon mesajn olur 1 aya kadar:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

quote:

Orjinalden alıntı: FİGOOOOOOOO

sertikayı aldım ayarlarınıda yaptım direk yığın hafızasına mı kaydedecez yok sa sadece sertifika yükledikten sonra porgramı yüklücez

sign sis gui prgramını bilgisayara kur ordan imzala yada telefon için program vardı onu yükle istersen

@scopus
    Ben baskalarının sertifikasını indirip imzaladım, telefon programı yüklenmedi

İlla ki o kulanacağın telefonun imesi olucak diyosun ?

• evet usta denedim olmuyor kullanacağın telefonun imei gerekiyor
  • Ok sonunda becerdim.Teşekkürler.Peki sertifika geldikten sonra nasıl kullanıma başlayacaz?? Ben onuda bilmiyorum
  • Eline saglık arkadasim güzel anlatmisin..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.