Şimdi Ara

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.#### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
25.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: efe74

Ok sonunda becerdim.Teşekkürler.Peki sertifika geldikten sonra nasıl kullanıma başlayacaz?? Ben onuda bilmiyorum

kur ve istediği yerlere gerekli dosyaları koy
    http://rapidshare.com/files/107771790/signsisgui_tiesto.rar.html programı yükleyip açtıktan sonra ''key'' kısmına 0123456 yazın

@ jos
    sağol jos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 17 Nisan 2008; 19:32:42 >

• sertifika ne halta yarıyor güzel bişise bende alim sundan
  • her halta yarar
  • Sertifikayi nasil aktif hale getircez Help me
  • dostum sana cok tesekkurler sayende kullanamadiiim birsuru programi kullanmaa basladim allah senden razi olsun daha ne diim butun hayir dualarim seninle tesekkurler (HERKESE TAWSİYE 3GNDE SERTİFKANIZ OLUYOR)
  • anlatım için teşekkürler @TIESTO_DP
  • rica ederim arkadaslar

quote:

Orjinalden alıntı: JoS

Sertifikayi nasil aktif hale getircez Help me

sertifikayı aktif etmekle neyi kasdettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 17 Nisan 2008; 14:05:10 >
  • Ben kendi SE P1'im için uzun zaman önce SymbianSigned.com sitesinden sertifika almıştım, hala da kullanıyorum. Şimdi diğer bir P1 için böyle uğraşmam gerekmesi çok saçma.

Symbian Signed =
    Symbian işletim sistemi kullanan telefonlara ait uygulamaları kabul edilmiş endüstri standartlarına karşı test eden bir sertifika programı.

Symbian Signed neden kendi web sitesinden sertifika alımını kapattı, mantıklı açıklamasını bilen var mı ?
  • fırsatçılık olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP
    fırsatçılık olabilir

Fırsatçılık derken tam anlayamadım; şimdi ücreti karşılığı sertifika satıyorlar da, ücretsiz için beklemeniz gerekir mi diyorlar ?

Bir diğer sorum da, şimdi ben bir UIQ3 yazılımı satın alsam, sertifika olmadan kuramayacak mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 17 Nisan 2008; 14:48:46 >
  • pek bi fikrim yok ama program unsigned olarak satılırsa programı telefona yüklemek için imzalamak şart
  • Tiesto çok teşekkür ederim üye oldum İmei mi belirttikten 3 gün sonra 5 mesaj yazıp serfitikamı indirdim onu kullanmak için verdiğin programla yapmaya çalıştım ama yapamadım bende yine Opda sitesinden Telefon için SignSis programını indirdim bunda ise dosyayı tele atıp teldeki programla signed yapıyorsun ve kullanımı çok kolay arayüzü çok başarılı işte resimleri:

####.:::::. SERTİFİKA ÇÖZÜMLERİ - 4 REHBER (YENİ) .:::::.####

Eğer indirmek isteyen varsa:http://rapid+share.com/files/108212401/signsis.sisx
    (Aradaki "+" işaretini kaldırmayı unutmayın)

• o verdiğim programın ''key'' kısmına 0123456 yaz sorun kalmaz rahatça imzalarsın
  • quote:

o verdiğim programın ''key'' kısmına 0123456 yaz sorun kalmaz rahatça imzalarsın

çok teşekkür ederim 0123456 yapınca oldu sayende Symbiansigned.com dan, insanlardan şunu imzalarmısın diye yalvarmaktan kurtuldum çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.system32 -- 17 Nisan 2008; 18:07:17 >
  • konuyu açan arkadaşa ve net anlatımına teşekkürler,kaydı gerçekleştirdim bakalım bi sonuç çıkacak mı.

bir de bu sertifika olayını detaylarıyla bilgi sahibi olan biri anlatabilir mi acaba,ne işe yarar işlevi nedir nerede kullanılır ne kadar geçerlidir nasıl uygulanır bu bilgilere gerçekten çok ihtiyacı olan arkadaşlar var,ben de dahil

Konu için tekrar teşekkürler..
  • quote:

rica ederim arkadaslar

quote:

Orjinalden alıntı: JoS

Sertifikayi nasil aktif hale getircez Help me

sertifikayı aktif etmekle neyi kasdettin?

Sertifikayi nereye koyucaz cep telefonun
  • rapidden tiesto adlı dosyayı indiremedim.
    değişmiş galiba.resimdeki rakamları kutu almıyor.4 tanesini alıyor.ne yapmalıyım.

TIESTO_DP arkadaşım rica etsem programı başka bir siteye upload eder misin.
    http://****.com/files/107771790/signsisgui_tiesto.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 17 Nisan 2008; 22:42:23 >
  • RapidShare'dan Yeni Uygulama!!!

Arkadaslar Rapid share Yeni bir uygulama getirdi, free ye tıkladıkdan sonra kutucuğa girmemiz için 4 karakter yazardı, artık 5-6 hatta 7 karakter bile gelebiliyor, ama siz sadece 4 karekteri girmelisiniz, hangilerini mi? Four letters with CAT yani kedi resmi hangi harfin yada rakamın üstündeyse o rakam ve harfi kutuya yazıyoruz ve indirmeye başlıyoruz

Örnek
  • Teşekkürler...
  • Benim sertifikada gelmiş bugün ama imzalarken anahtar key hatası diye uyarı alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.