Şimdi Ara

Serum için 6 ila 10bin tl arası fiyat çıkardılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazar rahatsızlandım pazartesi bir acile gidip serum taktırmak istedim devlette sıra çoktu, özellerden birisine gittiğimde kazası var 1 saatin üstünde bekleme süresi var dediler yakınlarda başka bir özel hastane vardı oraya gittim sigortam yok muayene ücreti 1450 dedi tamam dedim olur, aklıma geldi serum ücretini sorayım dedim en az 6000 tl ancak seruma göre 10000tl yi de bulabilir dedi. Duyar duymaz iyileşip geri çıkmak zorunda kaldım.

Geçen hafta farklı bir şehirde kuzenim aynı şekilde rahatsızlandığında sigortasız özel hastanede 2500tl ye muayene dahil yaptırıp daha çabuk toparladığı için gideyim demiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  

• Bazı hastaneler otel konforunda hizmet veriyor. Öyle bir yere gittiyseniz -parası olmayan gelmesin- desturuyla yüksek fiyat almış olabilirsiniz.

Bir de eczaneden bir serum alıp sağlık ocağında taktırabilirsiniz diye biliyorum. Hatta hekim yazarsa serum bile sigortadan karşılanabilir.

• hangi hastane

• gozcelik kullanıcısına yanıt

bunlara uğraşana kadar evde oturup iyileşmeye beklemek daha mantıklı oluyor bazen, hastaneyi gerçek merak ettim en iyisi sağlık sigortası yoksa özel hastaneler soygun yapar.

• Hocam durumu şöyle özetlemek isterim. Özel Hastaneler ticarethaneye dönmüş durumda, muhtemelen sana taktıkları serum o bildiğimiz halk dilinde sarı serum olarak adlandırılan içeriğinde Ağrı kesici (Parol), Bemiks, Redoxan türü vitamin ilaçlarını içeriyor. Bunları SGK karşılıyor reçete ettirip 50-100 tl ye temin edebilirsiniz. Etrafınızda damar yolu açmayı bilen biri varsa veya Sağlık ocağında güzel dille rica ederseniz takabilirler ama böyle birşeye mecbur değiller çünkü alerjik bir durum gelişebilir ve müdahale için yeterli bir sağlık kuruluşu olmadığından bunun riski almak istemeyebilirler. Halk olarak biraz seroNa meraklıyız hastalığımzı şıp diye geçireceğini sanıyoruz ama sadece günü kurtarıyor. Tavsiyem adam akıllı bir muayene olup oral yolla ilaç tedavisi almanız bu şekilde saçma sapan paralar ödemekten kurtulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple1 -- 13 Ağustos 2024; 9:57:48 >
  • Hocam bu özel hastanenin zaten pahalı olacağına göz yumarak gitmiştim 2500e kuzenime yapılan serumu 5 6bin tl yi gözden çıkararak gittim öyle söyleyim. MedicalPark hastanesinde 10bin tl fiyat beklentimin 2 katı olunca doğal olarak vazgeçtim. Antibiyotik kullanımı pek sevmesemde kuzenimin belirtilerle benimki aynı olunca mecbur ona verilen ilaçları kullanmak durumunda kaldım şuan daha iyiyim ayağa kalkabildim en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60.000 TL'ye Kadar Motosiklet Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya geldiğimiz noktaya inanamıyorum, inanmak istemiyorum ya. Korkunç bir durumdayız. Allah kimseyi düşürmesin

• simple1 kullanıcısına yanıt

Hocam diyelim adam aşırı halsiz bitkin olsa bile serum takılınca anında zımba gibi enerjik oluyor hemen ayağa kalkıyor. Bunun sebebi serumun içeriğindeki vitaminler sayesinde mi

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Evet, Bemix ve Redox-C

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.