Şimdi Ara

SERVANT OF ISILLION YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ARKADASLAR BIZ SERVANT OF ISILLION KESECEZ DIE ARKADASLARLA TOPLANDIK SOYLEYDIK BI 60 LWL WARIOR 1 DRAINCI 2 1920 HEALER 1 1500/300 BUFFER SANIRIM KEWSECEK GUCUMUZ VARDI AMA ANAHTARIMIZ YETMEDI FLAME ROCK TA KALDIK YAKLASIK 200 ANAHTARIMIZ VARDI ORAYA CIKMAK ICIN KAC ANAHTAR LAZIM YARDIM EDIN LUTFEN EMEKLERIMIZ BOSA GITMESIN

• Bir kat çıktığında tüm anahtarlar gider bu yüzden her katta bir anahtar düşürmen gerekir yani flame rocktan key düşürcen ve daha sonra kat 18'e kadar her katta yeni key ile ilerlicen.Eskiden bunun da bugı vardı ama kaldırdılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

oha 200 tane nasıl yetmez yaw???

her kata çıkarken hepsini alıyo bir tane deil!!
  • Evt her kata çıkarken inventorynde kaç anahtar varsa hepsini alıyo onun için partyye magede lazım.
  • Bu servant of isillion kaçıncı katta yaf orasıda apartman gibi çık çık bitmiyo sinir oluyom delos a
  • umudunuzu kırmak istemem ama onu kesebileceğinizi sanmıorum
    ayrıca anahtar olayna gelince..
    bi arkdasın 10-20 taneyi merchanta 1coinden koysun cıkarsnız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForeverPriest

umudunuzu kırmak istemem ama onu kesebileceğinizi sanmıorum

Bu yöntem eskidendi, artık çalışmıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sekılde kesemessınız yav saçmalama
  • Bu şekilde keserler ama servant of isoloon keserler yani onun üstündeki isoloonları hayatta kesemezler tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _:___:_

YA ARKADASLAR BIZ SERVANT OF ISILLION KESECEZ DIE ARKADASLARLA TOPLANDIK SOYLEYDIK BI 60 LWL WARIOR 1 DRAINCI 2 1920 HEALER 1 1500/300 BUFFER SANIRIM KEWSECEK GUCUMUZ VARDI AMA ANAHTARIMIZ YETMEDI FLAME ROCK TA KALDIK YAKLASIK 200 ANAHTARIMIZ VARDI ORAYA CIKMAK ICIN KAC ANAHTAR LAZIM YARDIM EDIN LUTFEN EMEKLERIMIZ BOSA GITMESIN

kardes kesersiniz ama o lwl 60 waRRIORUN itemlari silahi armoru fln cok saglam ise anca ;) healer buffer iyimis ondan bir sorun yok ;) bu arada demissinki birde drainci var o rogueye allah rahmet eylesin demek isterim bide yaniniza massive slow malice fln cakabilecek bi debuffer alsaniz iyi olur anahtar icinse 3-5 tane flame rock keseceksin kardes al sana ust katin anahtari ;))) korktunuzmu yoksa flame rocklari kesmekten servant of isloon kesecek adam onardan korkmamasi lazim

• beyler bildigim kadarıyla isilioon u kesen tek cln x deli elt clnı
    ondan başka keseni bilmiyorum ben açıkçası

bu arada beramusta oynayım elmorad olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim

e-meil adresim DontClik@hot
  • quote:

Orjinalden alıntı: _:___:_

YA ARKADASLAR BIZ SERVANT OF ISILLION KESECEZ DIE ARKADASLARLA TOPLANDIK SOYLEYDIK BI 60 LWL WARIOR 1 DRAINCI 2 1920 HEALER 1 1500/300 BUFFER SANIRIM KEWSECEK GUCUMUZ VARDI AMA ANAHTARIMIZ YETMEDI FLAME ROCK TA KALDIK YAKLASIK 200 ANAHTARIMIZ VARDI ORAYA CIKMAK ICIN KAC ANAHTAR LAZIM YARDIM EDIN LUTFEN EMEKLERIMIZ BOSA GITMESIN

Çok rahat kesersiniz. Ama 30 tane kestik fp bilem çıkmadı benden söylemesi...
    Ayrıca her katta key düşürmeniz gerekecek. Yanlız merak etmeyin o party ile abyss heldeki (isilliondan başka) her şeyi kesersiz. 15 dakkada servantlara ulaşırsıız.(Not: Drain olmasa da olur)

• benım rakadaslarda denedı... 15 tane asasıan 1 buffer 4healer 2 62 warior ama ımkansız cunku her adımında 15bın healt dolduruyor ve en buyuk ısıloonunda healtı 1mılyon healtmıs duyduguma gore...
  • quote:

Orjinalden alıntı: charissma

benım rakadaslarda denedı... 15 tane asasıan 1 buffer 4healer 2 62 warior ama ımkansız cunku her adımında 15bın healt dolduruyor ve en buyuk ısıloonunda healtı 1mılyon healtmıs duyduguma gore...

Sizinkiler efsana gibi anlatmış. 1 hafta önce Ben (lvl61 warrior İtemler dandik : +6 Chitin set) ve bir 1920 bir de 960 heall priestle 30 tane kestik. Arada çok acaip bir lag oldu ve bir kere de öldüm. Ama 2 healerle lag falan omazsa rahat kesiliyo. Canı ve defansı çok olduğundan çabuk kesilemiyor ama. Ve de söylediğim gibi 30 taneden (saydım tam 30 tane) fp bile çıkmadı. Hatta soul pot da çıkmadı ve de ben gold premiumum. High class itemler çıkıyo diye gitmiştik...Bu servantları fallen ile karıştırmayın yanlız. fallenler 960 healle rahat kesiliyor.

• fallenları artık rogue ler bile kesiyor.
  • ewt daha yeni mi biliorsunuz ama bence warıor :)
  • Ewet arkadasım Servant Of Isıllon,Isıllon ailesnın en kolay yaratıgıdır ondan bırsey cıkmaz snaa bunu soyluyum bosuna ugrasma lvl 67 68 warrıorıların tek kestıklerını gordum ve hatta ben bıle tek basıma 2 tane kestım SERVANT OF ISILLONUN konumal amacı Isıllon ve Isıllon Guarda cıkmak ıcın Anahtar gerekır ıste Servant Of ısıllonun konulma amacıda budur sana dıceyım tek sey 1 60+warrıoır 2 healer bı assala rahat kesersınız ama sadece Anahtra duser

Lafımı yanlıs anlamayın Item dusme ıhtımalı war ama ISILLONDAN 2 de 1 ıtem dusme ıhtımalı war Servan Of ısıllondanda 50-60 1 ıhtımla olabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heracles

Ewet arkadasım Servant Of Isıllon,Isıllon ailesnın en kolay yaratıgıdır ondan bırsey cıkmaz snaa bunu soyluyum bosuna ugrasma lvl 67 68 warrıorıların tek kestıklerını gordum ve hatta ben bıle tek basıma 2 tane kestım SERVANT OF ISILLONUN konumal amacı Isıllon ve Isıllon Guarda cıkmak ıcın Anahtar gerekır ıste Servant Of ısıllonun konulma amacıda budur sana dıceyım tek sey 1 60+warrıoır 2 healer bı assala rahat kesersınız ama sadece Anahtra duser

Lafımı yanlıs anlamayın Item dusme ıhtımalı war ama ISILLONDAN 2 de 1 ıtem dusme ıhtımalı war Servan Of ısıllondanda 50-60 1 ıhtımla olabılır

30 Adet kestiğimizi söylemiştim. Anahtar bilem düşmedi.

Bu Isıllon Guarddan ne düşer peki???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerkek -- 19 Nisan 2006; 10:35:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ForeverPriest

umudunuzu kırmak istemem ama onu kesebileceğinizi sanmıorum

[b/]O Arkadaşı nereden bulucak flame rockta anahtarları?Onun anahtarları gitmiyo mu sanki yukarı cıkarken
  • Bence fazla zor bişi deil!Ben 58 lvl mage ile kesmiştim 4-5 kere
    Kesemezsin diyenede fotosunu cekip gönderirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswet -- 19 Nisan 2006; 10:48:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.