Şimdi Ara

Server anakart sistem kurma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ii günler dh ailesi benim şöyle bi sorunum var SüperMicro X7DAE server anakart sistem kurulmuyor herşeyi denedim ama nafile server den anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim...

• sistem kurulmuyor derken nasıl yani?donmamı yapıyor kitleniyor mu hatamı veriyor biraz daha detaylı bilgi verin.Sistem özelliklerinizide yazarsanız ii olur.Elimde şuan bir tane htpc kasa var 3 gündür sistem kurulumu yapmaya çalışıyorum bir türlü olmadı.7 saatte win xp pro kuramadı mesela bu sistem.Hddyi değiştirdim rami değiştirdim olmadı geriye tek bişey kaldı ya işlemci yada anakartta problem bunu örnek bilgilendirme amacıyla yazıyorum.Sizde sistem parçalarınızı tek tek deneyin sorun hangisindeyse bulursunuz
  • xp vista ve win7 kurmaya çalışıyorum 3 işletim sisteminde de mavi ekran hatası veriyo sürekli mavi ekran

sistem özellikleri
    2 tane intel xenon işlemci
    6 tane sata hdd
    7gb ram kingston
    süpermicro anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yonisyonis -- 17 Haziran 2010; 15:17:06 >
  • ramler 3x2gb+1 gb=7 gb sanırım.Sadece tek ramle kurulum yapmayı deneyin.Birde 6 hddyi değilde tek hddyi takarak sistem kurulumu yapmayı deneyin.Hddler de veya ramlerde sorun var gibi gözüküyor
  • şuan sistemi kurmayı başardım sizin sayenizde ama şöyle bi sorunum var windows 7 kurdum ama dvd rom'un içinde win7 cd si olmadan sistem açılmıyor ne yapmalıyım bios pilini değiştirdim düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum...
  • Format attıktan sonra biosa girip first boot device hard disk seçip kaydederek(F10) çıkıp açılış yapmayı denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem upgrade - intel VS Amd
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.