Şimdi Ara

server arıyorum yardımcı oLan oLursa sevinirim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdasLar ınterlude gracia fark etmez 35 45 x civarlarında playeri 2 bin civari server ariyorum kasmayı seviyorum ugrasmak istiyorum forumdaki topiclere baktım ama loyal veya osiris gibi serverlar dgL aradıgım l2gold es-l2 gibi server ariyorum eger varsa yazarmısınız buraya bunu topic kasmak vs gibi seylerden acmıyorum bu konuyu sadece arayistayim varsa oynadıgınız bildiginiz bi server bnmlede paylasın 1 aya yakın zamandır server ariyorum bi es-l2 bi gold da aldıgım zevki hic birinde alamadım . smdiden tesekkur ederim iyi gunler

• npc buffer oLmayabiLir aio buffur oLabLr ama yeterki zevk aLınca bi server oLsun
  • npc bufferlı ( cov+champion+renewal da npc buffera dahil ), AIO su olmayan bir interlude var istersen gel server ismi l2sublimity.com eğer gelirsen clan liderimiz "arcihebald" ona p.m atarsın.
  • l2 osiris interlude
  • l2null gracia epilogue 150x ama uzun sure farm istiyor 3-4ay oyalar farmda kasılcak server sarıcagını dusunuyorum katıl istern benim nick: LordRcon gelirsen pm at
  • arkdaslar halen bi server bulamadım istedigim gibi l2nulla girmek istedm sitesi acılmıyor ..
    npc buffer olan olmayan fark etmez . gracia epilogue olabilir bi yardımcı olun 4 5 kisilk bi gurubuz surekli server degistiriyoruz l2dreams serverini biraktk donaterler yuzunden yeni bi server arayisindayiz bilen bilir L2dreams de blacklist clanının uyeleriyiz iyi oyuncuyuz ne yazıkkı server bulamadk cvplarinizi bekliyorum... herkese iyi oyunlar
  • low rate istiyosan..dragon network yeni server açtı..valkyrie 9x hellbound, 1k+ oynayan var şu an..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum açtığım topic de yeterince bilgi verdimwww.l2mxc.com da oynuyoruz 2 haftalık server olmasına rağmen 1000 + playeri olan bi server geleceğin goldu-es l2 si kalabalık siegelerr pvp ler isteyen herkezi bekliyoruz buyursun gelsin oyunda Adm1raL nickine pm atmaları yeterlidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.