Şimdi Ara

Server Değiştirmekten Oyundan Soğudum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw pişman oldum bu c5'i indirdiğime. En az 20 server değiştirmişimdir. Yarısından lag yüzünden çıktım yarısından pk yüzünden çıktım.
    Arkadaşlar şöyle türklerin ya da ingilizce konuşulan bi server söleyin Allah aşkına.

Kingdom of kings(2000x): şu an lag olayı az ama adamlar donatorlari donatıyolar. pkcılar yüzünden yaratık kesmeye çıkamıyosun. bide gm'ler hiiiiç sallamaz.

L2Light(5000x): güzel bi server ama aşırı lag var. oynayamıyon çoğu zaman. Bi de sahibi siteye paso kürdistan bayraklari koymuş uyuz oldum.

Evolva(500x): güzel ama ingilizce konuşan az bişi anlamıyom konuşulanlardan sıkılıyosun.

En çok oynadıklarım bunlardı. Diğerleri ise ya low rate idi tek başına kasınca sıkılıyon ve ingilizce veya türkçe konuşan az olunca arkadaş bulamıyon. High ratelerde ise bıktım paso ölmekten. Adamlar mekan tutmuş geleni indiriyolar. 2000 p. attack ve 14k hp.li duelist ile oynuyom okçu 2 atışta indiriyo. bu nasıl iştir.

İşin özü yokmu şöle türkün fazla olduğu bi c5 serveri. low high farketmez??? Bi de ben niye pk yapamıyom hep ölüyom sinir oldum. İlla donate yapıp +30 silahmı alcaz adam öldürmek için???

• o işin tek çözümü var orjinal oynamak başka çözümü yok
  • wallaha abiler ablalar, bende en az Kutbengi kadar server değiştirdim ama harbiden yine döndüm C4 e. Bırakın abi yenilik bize göre değil. Bak ne güzel Dragon Network a döndüm üç gün önce filan. Wallaha gayet menunum. Oturuyorum girana kardeşim. Yapıyorum kendimce bişeyler satıyorum filan. Bu aralar bide kendime main char açıp kasacam. Sonra bulursam şöyle güzel bi clan wallaha oh be.

Harbiden bak gel Dragona imzamda war zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNeS

wallaha abiler ablalar, bende en az Kutbengi kadar server değiştirdim ama harbiden yine döndüm C4 e. Bırakın abi yenilik bize göre değil. Bak ne güzel Dragon Network a döndüm üç gün önce filan. Wallaha gayet menunum. Oturuyorum girana kardeşim. Yapıyorum kendimce bişeyler satıyorum filan. Bu aralar bide kendime main char açıp kasacam. Sonra bulursam şöyle güzel bi clan wallaha oh be.

öle yapıcam herhalde artık c4 indirmeye başlıyorum bu akşam. 2 gün sora bekleyin beni. Bide C4'te en çok türk nerde var? abyss? dragon? esl2? hangisindeyse gircem ona. Türk klanı olan arkadaşlar hangi char eksiğiniz varsa söleyin beni de klana alırsanız ona göre char açarım valla. Yalnız healer yapmayında
    Tank, nuke söleyin
    Yeter bea oyun oynamıyom server testi yapıyom sanki.

• abyss ve els2 yi bilmemde
    yaklaşık 2 senedir dragonda oynuyorum baya türk var ama insan sayisini sorarsan baya az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 16 Ocak 2007; 21:03:43 >
  • ehueheuheuheuehuehuehu necro, yine bomba gibi bi mesaj atmışsın. Tek kelime ile GOL!!!

• insan istiyosan Abyys te çok iyi bir Raid kesen klan kurduk. Ve şimdiye kadar görmediğim bir yardımlaşma ve clandan hoş sohbetler yapılıyor. Kimse bencilce level kasmıyor. Çünkü level farkı olmaması şartı var. Clana yabaci oyuncu da aldık bu sefer daha da komik durumlar ortaya cıktı. Yarı ingilizce yarı türkçe konuşan arkadaşlar bizi çok eglendiriyor. Hele hele yabancıların türkçe konuşması (öğreniyolar:D) gerçekten çok mizahi ortamlar yaratıyor. Dedikya klan raid kesen bi klan. Raid kesmek icin ise takım çalışması gerek. Takım çalışması da anca insnaların birbiri ile konuşması ve anlaşması ile ortaya çıkıyor. Takım çalışmasını seven takım oyuncularını ekibimde istiyorum. Katılmak isteyenler pm atsın.
    Not: 21 kişiyiz. 18 turk 3 de yabanci. Klanda online akşamları yuzde90 seviyesinde.
  • Birde unutuşum. Ayrıca raid clanımızın haricinde ayrı bir clanımız da var. 38 kişi kayıtlı %100 Türk. Serverda 80 civarı türk olduğunu tahmin ediyorum.
  • Abyss güzel bir server olsa gerek gerçekten. Dragon Network' ta Necroviruslerin kurduğu bir clan war adı da " C* " <-- ayyıldız harbiden kaliteli bir clan. Ben 40 levelken kendimi kaptırıp onlarla beraber dv de adam kesmeye gitmiştim nereye gidyosam artık.

O değilde Dragon, Abyss ve ESL2 de bir çok kaliteli türk clanı war harbiden
  • Arkadasim abyys 7x beklerım gercekten guzel server ticaret bambaska zevkli yardımlasmada var yabancılar yardım ediyor
    Örnegin quest yaparken benimle quest gorevıne yardım edermısınız dedim 2si 1den geldi eslık ettiler bana
    Baska 1 örnek adam 2kişi beni cagirdilar yanimizda kas dediler buff istedigimde verdiler bende iyiligi karsılıksız bırakmadım dusen potlari onlara verdim
    Bu arada roque olmama ragmen mana'nin doldugunu gormedim vicius stance falan acınca mana yetismiyor care bulacagiz artik
  • mananın caresi basit. 2 boxta bir SE kasacaksin. sana mana ve buff verecek. Bu kadar basit:D
  • kutbengi arkadaşım oyunda sıkılmanın en büyük sebebi gördüğüm kadariyla 500-5000x serverlarda oynaman, 2 mob kes lvl 50 ol heh.. bugün gördüğün koştuğun adamı bi daha görmüyon nede o seni görüyo.. çünkü hiç bi emek harcanmıyo, pk oldun öldün silahin düştü yine git yenisini al sonrun değil, low bi serverda da bi pk yada flag oluyon peşine 10 kişi düşüyo orda gercek aksiyon başlıyo.. aha kaç oğlum kaaaç indirecekler seni.. :D çünkü olünce üzerinden çok şey gidecek telaşı oluyor :D zevk eğlence burda belli oluyo birazcıkda...
  • Hybrit' in Teorisi Haklı xD

Harbiden öyle ya. Ben bi silah yapana kadar anam ağlıyo sonra gidip arkadaşlar onu dşürüyo. O kadar emek verdiğim gözbebeğim silahım başka ellere gidiyo diyo kafayı yiyom. Ne warsa yine low rate de walla
  • doğru diyosunuz aslında 2 saatte lvl 80 olunca insan başka bişi aramıyor. Ama işte mecburen high rate oynuyorum c5'te. Çünkü low rate'de düzgün kalabalık bi server yokki. Maximum 100 kişi onlarıda görmüyosun zaten herkes lvl kasıyo. Gördüğünün de dilinden anlamıyosun. Low rate serverlar da da oynadım ama işte çok kalabalık bi topluluk olmayınca o daha çok sıkıyo. Neyse c4 indirmeye başladım yarın biter herhalde. 3 serveride teker teker denicem bakalım hoşuma gidende kalıcam inşallah. Hele bi insin diğer postlardan niklerinize bakıp size pm atarım.

Bi de bişey sorucam çok klasik olucak ama. Palus knight mı gladiator mü?? İkisini de oynadım ikiside çok hoşuma gitti ama palus knight çok ortada kalmış gibime geldi. Yani ne mp çok fazla ne de hp. Gladiator char açtım ölmüyo adam yaw. Gerçi palus knightin skilleri daha kullanşlı ama gladiator daha çok zevk veriyo. Oynadığım serverlarda gladiator skilleri tam olarak çalışmıyodu ona rağmen sevdim. Ama işte bi de bilenlere soriyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smerillian -- 17 Ocak 2007; 18:34:03 >

• quote:

wallaha abiler ablalar, bende en az Kutbengi kadar server değiştirdim ama harbiden yine döndüm C4 e. Bırakın abi yenilik bize göre değil. Bak ne güzel Dragon Network a döndüm üç gün önce filan. Wallaha gayet menunum. Oturuyorum girana kardeşim. Yapıyorum kendimce bişeyler satıyorum filan. Bu aralar bide kendime main char açıp kasacam. Sonra bulursam şöyle güzel bi clan wallaha oh be.

vallaha bi ara dragon networke gelicektim acc alımını iptal etmişlerdi o düzeldi mi ??
  • yok abi halen bozukmş bilmiyom ne zaman gelcek wallaha
  • Demissinki Gladyator Actım okcu 2 atıyor. Simdi edindigim bir kac tecrübeden söz edicegim ve bir cok serverdan bu yuzden banlandım java serverlarnda orc triant acan coktur bilirsiniz asllında bir poka yaramaz ama insanlar atack speed ve hızlı kosmanın etkisine kapılırlar neyse konuya dönelim Ve destroyer ben ck nadir görüyorum cünkü tank desen deil hızlı desen degil ama ne var p atack cok fazla simdi normal bir okcu acıyorsun elf (haric) elfler sub ile kötü olamaz ama oynadıgın java server ayarlarına baglıda olabilir benden tavsiye Dark Elf okcu ac p atagı onunda yuksek oldugundan dolayı süphe cekmezsin kasıyorsun okcunu 76 lvl sadece okcu itemleri yapıyorsun +++bow ve light elbise gibi sonra sublass ile destroyer oluyorsun bazı java serverlarında bu serverpacklerine ve server sahibinin daha proflasmadan server acması ysünden kaynaklanıyor ewet destroyer demistik herkez bilir ölümcül bir skill (Frenzy) bu skili normalde life %60 in altina indigi zaman kullana bilirsin ama bu skill özel buff gibi kendine atıp 2 saat yani normal buff süresince duruyorsa oyunun kralı sen oldun demektir tabi bunu kimsenin anlamaması lazım ne bir party nede ir clan kabul ediyorsun sadece yaptıgın skill kullanmadan bir dark avengera bile tek atabilirsin bu bugu kullanınca güsel muhabbetlrde cıkmıyor degil hey dude how u hit me 18000 ? hey u are chearter(overbuff) nno no im not cheater :D im Pro:P ehuheuheuhe kolay gelsin girersen dene bence frenzy skilinin kendine buff olarak atabilmen vahset birsey serverdakilere acımaktan kesemessin artık:D

• iiymiş hakkatten ya denemek lazım bunu. Ben bi okçu char açıp deniyim bakalım nası oluyo
  • düzeltme yapiim hp'nin %30 a inmesi lazim :P
  • quote:

Hybrit' in Teorisi Haklı xD

Harbiden öyle ya. Ben bi silah yapana kadar anam ağlıyo sonra gidip arkadaşlar onu dşürüyo. O kadar emek verdiğim gözbebeğim silahım başka ellere gidiyo diyo kafayı yiyom. Ne warsa yine low rate de walla

Dedigine katiliorum ne warsa low da war bende dragonda oynuordum c2 den c4 olana kadar..şimdi Abyss de oynuorum Raid Farm clanındayim server cok guzel sizleride beklerim daha onemlisi cok gusel bi clanimiz war coluk cocugun olmadigi sayginın,yardımlasmanin oldugu bi clan..Dragondaki charlarim hala duruo arada bi bakiorum ortam nasil bozulmusmu die..ewt bozulmus donater cogalmiş yaa!!Bi keresinde bende off-hand pary demon swordumu dusurmustum gece ruyama girmişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.