Bildirim
server hakkında yardım lütfen !!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gir tüm serverLere gLobal at türk oLanlar pm atsın die sonra sayy onları anLarsın -
quote:
Orjinalden alıntı: muffliato
beyler hangi serverda türkler yoğunlukta ve hangi serverda piyasa canlı ortam güzel hareketlilik var benim oynadım server sessiz sakin yada bana hep öle denk geldi nereye gitsem tek tük başkalarını görüom bi yardım eder misiniz
sen süpriz misin akşam akşam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ScS_ -- 25 Aralık 2007; 21:51:04 > -
Şaka yapıyon galiba sessiz sakin server olurmu yahu bence sen hep updatelerden sonra oyuna girdin yada kafan güzelken -
ilginç şeyler oluyo ben ne zman girsem pazar gezerken bile fazla türke rastlamıom slm veriom çoğu ingilizce konusuo bide hakketen etraf boş bandit kalesine gidiom toplasan 3-5 kişi en fazla o bile olmuo çoğu zaman -
quote:
Orjinalden alıntı: _ScS_
quote:
beyler hangi serverda türkler yoğunlukta ve hangi serverda piyasa canlı ortam güzel hareketlilik var benim oynadım server sessiz sakin yada bana hep öle denk geldi nereye gitsem tek tük başkalarını görüom bi yardım eder misiniz
sen süpriz misin akşam akşam ?
Kinder'den çıktı heralde
Her serverda türkler yoğunlukta,Olympusta piyasa berbat herhangi biri makul olabilir senin için mümkünse RedSea'ya gir.
Oyunda türk olduğunu belli etme yabancılardan direk scammer damgası yiyebilirsin suçsuz olsan bile...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 26 Aralık 2007; 18:11:00 >
-
quote:
Genelde türkler çoktur ama Troyda daha fazla elit insan var en fazla para orda dönüyor, yeterince fazla türk de var ama premium alırım diyorsan troyun en kalabalık server olduğunu göz önünde bulundurarak troya gel ama ben premium alamam diyor isen Troya kesinlikle gelme oyuna giremezsin. Salı bakımları harici daima crowdedtir günün hiç bir saati populatede düşmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X