Şimdi Ara

Server Seçimi Yardım Pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu oyuna dün başladım titan serverında ama bugün girdim kapalıydı ondan sonra echoKinetics serverına girmeyi denedim onada login olamadım en son moonstar türk serverı varya ona girdim tamam oynuyabiliyorum ama onda kimse yok acemiyimde ama kimseyi göremedim 1 kişi bile bana bir server solermisiniz bildiğiniz adam akıllı sağolun

• extreme staris te oyna yada farketmez git low rate bi serverda oyna oyunun tadina var
  • dostum o sevrerda sorun olmuyormu kapanmıyormu yane titan gibi? ya bana kapanmıycak insan olacak ozelliklede turk cunku oyunu onların yardımıyla ogrencem birazdaya ondan ole bi server
  • quote:

Orjinalden alıntı: STORMCANER

dostum o sevrerda sorun olmuyormu kapanmıyormu yane titan gibi? ya bana kapanmıycak insan olacak ozelliklede turk cunku oyunu onların yardımıyla ogrencem birazdaya ondan ole bi server

simdi soyle titanda hic oynamadim titan kapaniyomu ondan da haberim yok staris arada bi auth down oluyo onun disinda server acik serverda baya bi turk te var ben orda oynuyorum ve memnunum sen yine biraz arastir kafana yatan bi yerde basla
  • imzamdan detaylara bakabilirsin ( dicektim ama gel görki bizde ofsayta düşmüşüz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 17 Mayıs 2006; 16:28:34 >
  • memnunsanız ole arada bi down oluyosa tamamdır işte türkde var diyosun sağol valla dostum teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

imzamdan detaylara bakabilirsin ( dicektim ama gel görki bizde ofsayta düşmüşüz )

hehehe imzan yok dostum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

imzamdan detaylara bakabilirsin ( dicektim ama gel görki bizde ofsayta düşmüşüz )

quote:

memnunsanız ole arada bi down oluyosa tamamdır işte türkde var diyosun sağol valla dostum teşekkürler.

rica ederim stariste baslarsan elimden geldigince yardim etmeye calisirim ama bu aralar sinawlardan dolayi pek online olamiyorum az kaldi zaten tatile girelim ozman zaman ayirabilcem

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

rica ederim stariste baslarsan elimden geldigince yardim etmeye calisirim ama bu aralar sinawlardan dolayi pek online olamiyorum az kaldi zaten tatile girelim ozman zaman ayirabilcem

sağol iyi olur valla şimdi bağlancam bakalım oynıyım biraz patchini yüklüyorum :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

sağol iyi olur valla şimdi bağlancam bakalım oynıyım biraz patchini yüklüyorum :)

tamam sen yavas yavas alisirsin zaten servera

• es-l2 oyna c4 server athena 45x sitesi www.es-l2.com
  • geçen gün dalgasına bi char açtım ES'te... 40 lvl yaptım... ertesi gün rollback yemiş... tabi benim 40 lvl charda yalan oldu ES-L2'de oyun öğrenilmez, oyunu iyice öğrenecem diyosan, low rate server 1 numara
  • aslında ben extream i hiç sevmem lag yüzünden ve türklerin çok olması yüzünden
    Ama yeni başlayacak biri için çok ideal bence türkler öretme konusunda yardımcı olabilir sana
    low ratede fazla öreneceğini sanmıyorum ben low ratede örendim lvl 35e kadar Orc vilage cevresinde hic SS kullanmadan ve 20 görevi yapmadan kastım sende aynı duruma düşme
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Wolky_

aslında ben extream i hiç sevmem lag yüzünden ve türklerin çok olması yüzünden
    Ama yeni başlayacak biri için çok ideal bence türkler öretme konusunda yardımcı olabilir sana
    low ratede fazla öreneceğini sanmıyorum ben low ratede örendim lvl 35e kadar Orc vilage cevresinde hic SS kullanmadan ve 20 görevi yapmadan kastım sende aynı duruma düşme

+1 kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

geçen gün dalgasına bi char açtım ES'te... 40 lvl yaptım... ertesi gün rollback yemiş... tabi benim 40 lvl charda yalan oldu ES-L2'de oyun öğrenilmez, oyunu iyice öğrenecem diyosan, low rate server 1 numara

+1
  • quote:

Bunu duymamış olim volky.. lvl 35 ve orc fighter
  • valla biz oyuna başladığımızda bu forumda bile kimse net bilmiodu oyunu.
    Bununla ilgili ilk forumlarda en başta bizim yazılarımız var. Benim için komik bi anı.
    Tyrantım vardı. hiç bi skilli çalışmıodu ama yinede kasmıştım onu lvl 67 ye kadar
  • sağolun arkadaşlar titanla starist serverları arasında oynayıp duruyom bi onda bi onda :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: pliabos

quote:

Bunu duymamış olim volky.. lvl 35 ve orc fighter

hehe level 35 orc warcry a ne demeli birlikte kasıyoduk komediydi

• arkadaşlar sağlam ve kolay bi server bilen varmı? low rate ler sıkıyo beni o kdr online oyundan sonra :) moon star var türk ondada valla 1 kişi bile göremiom :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.