Şimdi Ara

serverden ban yedik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel ve temiz bir şekilde oyunumu oynuyorum öyle fazlada değil 50 küsür adam vurup 5-10 defa ölüyorum ve karşı tarafdan itiraz sesleri yükseliyor ve hoop oyundan atılıyorum

Neden atıldım diye baktığımda ise;

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason:

hani ban sebebinide söyliyemiyorlar. Bu tür olaylara itiraz edemiyormuyuz ? sürekli oynadığım güzel bir serverdi

Gavurları fazla vurmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6DD84D3A -- 15 Eylül 2014; 20:36:29 >

• Hack kapat sorunsuz oyuna devam
  • Hack iyi oynamak hack demekmi oldu şimdi 170 lira verip üstüne birde hile acacağım ha güldürdün
  • Durduk yerde kimse kimseyi banlamaz, ya yasaklı silah kullanıyorsun ya makro yada hile yapıyorsundur.
  • yasaklı silah işini bilemem ama banın nedenini söylemediler

makro yapabilecek bir mausumda yok 170tlnin üstüne hile acmak delilik olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İOT

Durduk yerde kimse kimseyi banlamaz, ya yasaklı silah kullanıyorsun ya makro yada hile yapıyorsundur.

geçen gün bf3 caspianda oynarken jetle 60-2 olduğumda oyunun ortalarına doğru atıldım.sebebi kd=30 olduğu için şüpheli durumda olmammış.server da türk serverdı.güya ben hackmişim öyle diyor.bu oyunu oynayan ve bizim tahmin bile edemeyeceğimiz kadar yetenekli birçok oyuncu var.adminlerin artık bunu öğrenip kicklemeden en azından biraz oyuncuyu gözleyip ondan sonra kicklemesi gerekiyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama daha görmeden ne savurmuşsunuz hile diye Adminlerin her zaman burnu havada olur geçen bir dm ye girdim adam bütün oyun boyunca mic atiyordu saydan konuşsanıza dedim süresiz ban attı her zaman olur böyle şeyler

• banlayan kısı metabans sitesinde mail vs veriyor itiraz ediyorsun açtırıyorsun dıye hatırlıyorum..
  • server ban ya genel birşey değil metebansdada hiç birşey yok 100lerce server var biri için cabalamaya değmez
  • İOT kullanıcısına yanıt
    admin nereden bilecek makro ya da hile olduğunu? admin de insan durduk yere banlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: lslaughter

server ban ya genel birşey değil metebansdada hiç birşey yok 100lerce server var biri için cabalamaya değmez

Metaban yerseniz metabans korumali serverdan direk atilirsiniz.

• Özgür Bunu Tsden konuşmuştuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.