Şimdi Ara

Serverler 'Populated' iken Giremiyor Musunuz? Sebebi İçerde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bildiğiniz gibi bir Server'in (New Serverler Hariç) normal kapasitesi 3500 Kişi'dir.Diyelimki Serverde 250 Kişilik boş yer var.Yani Server bir sebepten dolayı zorlandı ve 250 kişiyi oyundan attı , Server durumu 3250/3500 ve Server Populated oldu.Ve de oyuna o anda deneyen kişi sayısı sizinle beraber 1750-2000 kişi civarında.

Kardeşimiz Rev6'da öylesine geziyor.Bir bakıyor Serverler Populated , hemen açıyor oyunu denettiriyor , bir başkası Internet Cafe'de oynayanları izliyor ve başkasını oyuna girerken tam serverini seçtiği anda Server List'ten serverlerin Populated olduğunu görüyor ve hemen oda bir masa açtırpr ve oyuna denetiyor.

Bunlar sadece bir örnek.Farklı sebeplerde farklı yollarla bir şekilde herkes populatedi görüyor ve denetiyor.Duyan geliyor , duyan geliyor ve o an oyuna deneyen kişi sayısı çıkıyor 2000-3000 kişiye...

Kaçtı 2000-3000 kişi değil mi? Serverde o an kaç kişiyi alabiliyor? 250. Ama o an oyuna deneyen kaç kişi? 2000-3000.. Şimdi bu server sonuçta bir makina ve belli bir kapasitesi var.250 Kişilik yere 2000 veya 3000 kişiyi nasıl alsın?

Makina yani Server boşluğu görüyor ve oyuncu almaya başlıyor.Tabi sadece boşluk kadar , 250 kişilik yer var 250 kişiyi oyuna alıyor.Geriye kaldı 2000-2750 kişi sırada... Eğerki siz o an oyuna giremediyseniz bilinki oyuna girebilen 250 kişi denemeye sizden daha önce başlamış.Yani bu oyunun bir suçu , eksiği değil ; sizin diğer kullanıcıların yanında geç kalmanızdır.Eğerki onlardan önce deneseydiniz , o oyuna giren 250 kişinin arasında olucaktınız..

İşte Server "Populated" iken oyuna girememenizin sebebi budur.Açıklama burda , lütfen garip garip konular açıp Flood yapmayın , Post Kasmayın ve Forumu Kirletmeyelim Wink

başka bi sitede bu açıklamayı gördüm bana mantıklı geldigi için burada sizlerlede paylaşmak istedim,
    - ALINTIDIR -

• 2000-3000 olayı çok saçma okadar oynayan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biseydicem
    2000-3000 olayı çok saçma okadar oynayan yok.

esas senin bu dedigin sacma . bu oyunu sadece senin görüp bildigin kişiler oynamıyor . 3000 gibi bi sayı az bile ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

quote:

Orijinalden alıntı: biseydicem
    2000-3000 olayı çok saçma okadar oynayan yok.

esas senin bu dedigin sacma . bu oyunu sadece senin görüp bildigin kişiler oynamıyor . 3000 gibi bi sayı az bile ...

kesinlikle haklısın.... güzel cevap
  • her serverin yaklaşık 6ooo-65oo arası oynayanı war
  • aynen katılıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

her serverin yaklaşık 6ooo-65oo arası oynayanı war

ayrıca bir yerde görmüştüm joymax'in aylık geliri 20 milyon doların üstündeymiş.Fakat ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorum...
  • eğer serverda boşluk varsa sıradaki oyuncuları hemen oyuna alsın, böylece server populated gözükmez hemen dolar
    Amaa, benim gözlemim server boş olmasına rahmen sıradaki oyuncuları bekleterek oyuna alıo yani server bi süre populated olmaya dewam edio, burdaki hileyi neden beklettiğni biz anlıyoruz, daha da yorum yapmıcam bu joymaxla ilgili çok seveni var malum,
    oyuncuları esas sinir eden şey aslında binlerce g.botun sırayı işgal etmesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki oyununu eksisi madem ki 250 kişiyi aldı neden hala populated gösteriyor dönsün crowded'a
  • @disconnect
    Güzel açıklama olmuş.Fakat şu soruyada cevap ver hadi bu bir server için geçerli bir aralar neredeyse bütün serverler poplated di buna cevap verin bakalım
  • Zaten o 250 Kişi Server Populate olmadan önce auto login'i açıp girmeyi bekleyenlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

aynen katılıyorum

quote:

ayrıca bir yerde görmüştüm joymax'in aylık geliri 20 milyon doların üstündeymiş.Fakat ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorum...

Eksiği var fazlası yok
  • bi zamanlar sro'nun 11 milyon kullanıcısı varmış wow'dan bile fazlaymış diyolardı, demekki her söylenen doğru değil
    joymax 5-10 tane daha sro yapsa ancak aylık 20 milyon kazanır
  • kim önce denettiriyorsa onu alıyor demişsin tamamen saçmalık , LUCK dostum tamamen şans cafede 3 saat charın denediğini bilirim yandaki arkadaşım ıd pw yazdı girdi ;)
  • @GenGar_TR

şans değil sıra sistemi

@engse

sence kaç milyon $'dır geliri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

aynen katılıyorum

quote:

Eksiği var fazlası yok

gelir açısından biraz uçuk bir rakam olmuş ama oynayan kişi bakımında az bile diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

@disconnect
    Güzel açıklama olmuş.Fakat şu soruyada cevap ver hadi bu bir server için geçerli bir aralar neredeyse bütün serverler poplated di buna cevap verin bakalım

bazen bug oluyor
  • 4 sene önce başladım 2 sene önce bıraktım başladım başlayalı hep aynı şey sistemi berbat harcadığım emeğe yazıklar olsun artık bu oyunu görüp kendi oyunuma bakınca ne kadar salakmışım diyip gülüyorum tam bir vakit kaybı yok 2 saatte giricek yok premium parası yok maymun parası yok bot parası F2P dediğiniz oyun 1km uzağından geçemeyeceği paralı oyunlardan bile daha çok masraf çıkarıyor zaten kimin parası varsa karakteri daha güçlü işemi gidiyo bırak bota akşam geldi level atlamış çek 1000m al sun u başında 10 saat durmadığın char ile pvp si olmayan bir oyunda pvp yapmaya çalışarak el emeği göz nuru charları kes bu oyuna fog the system denir
  • quote:

Hatan var 60.000-70.000 oynayanı var her serverin yaklaşık.
    Her açılan karaktere oyuncu gözü ile bakıyorsanız eğer :)
    Zaten serverin çoğu goldbot nasıl oluyorda 6000-7000 oyuncusu oluyor her server başına ?

Niye doluluktan şikayet edersiniz anlamam oyunun kuralı olmuş premium zaten,alın rahat rahat girin oyunun da keyfini çıkarın.Alamıyorum diyenler var tabiki ama oyun zaten parası olanlar için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

@disconnect

Bu durum her serverda bazen aynı anda oluyordur. Silkroada bug giriyordur heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 28 Aralık 2009; 20:41:26 >
  • Not: Aşağıdaki veriler sadece bir varsayımdır gerçeklik payı içermez.

Şuan isroda 39 adet server var öncelikle 20.000.000 $'ın kaç silk ettiğini hesaplayalım;

10$=100 silk
    1.000$=100.000 silk
    1.000.000$=10.000.000 silk
    20.000.000$= 200.000.000 silk

Her serverda 500 kişinin düzenli olarak her ay Silver premıum + pet aldığını varsayalım

200x500=100.000 Silk
    39x100.000silk=3.900.000 silk

250 kişi düzenli olarak Gold premıum+pet alsa
    250X250=62.500 yapar
    62.500x39=2.437.500 silk yapar

Her ay 500 kişi düzenli Premıum plus+pet alsa
    340x500=170.000 silk yapar
    170.000x39=6.630.000 silk yapar

500 kişi düzenli devil alsa 500x50=25.000 yapar

25.000x39=975.000 yapar

Her dres çıktığında tüm seti her serverdan 100 kişi alsa

175x100=17.500 silk yapar

17.500x39=682.500 silk yapar

Globali,magic popu vs derken her ay 2.000.000 silk te bütün serverlardan gelse aylık satılan silk miktarı kabaca;

3.900.000 + 2.437.500 + 6.630.000 + 975.000 + 682.500 +2.000.000=16.6 milyon civarı silk yapar

16.600.000 silk ise= 1.6 milyon dolar yapar

Ben senelik kazancı 20 milyon $ anlamıstım aylık o kadar kazanmaları bence imkansız. JM bot ve gold farmerlardanda para alıyorduk muhtemelen onlardan gelen para sunucu masraflarını ve çalısanlarına falan gitse ayda çok rahat 1.5 millyon $ civarı parayı cebe indiriyorlar.

İyi para

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.