Bildirim
SERVİS BAKIM FİYATLARI NEDEN FARKLI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kör bulduğuna geçiriyor malesef ülkemizde böyle -
benim makıne fiat albea dynmamic ilk 10.000 bakını yapırdım.İzmir -gaziemirde Poyraz Oto, da
sadece yag ve yag filtresını degiştırmişler. 76. milyon. biraz pahalı tabi.bende sandım kı,bunların yanı sıra buji,hava filtresi de degişecek.ama onlaron süresi gelmemiş. -
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz
Kör bulduğuna geçiriyor malesef ülkemizde böyle
ÇOK İYİ
-
KİMSE YOKMU DOSTLAR SORUMA CEVAP YAZACAK -
arkdaşım senin araban dacia olduğu için kimisi senin arabanın parçasını hakkı olan fiyatta satıyor olabilir kimiside daha pahalıya satar öyle olursa sen bi servise gidip fiyat sorduğunda farklılıklar ortaya çıkabilir senin arabana yapacakları yağını değiştirmek ve yağ filtresini değiştirmek olacaktır mutlaka weya arkdaşalımızn kullandığı tabirle kör bulduğuna gibi bişi olabilir sen servislerle hangi parçaları takacaklarını neler kullanacaklarını öğren ondan sonra bakımını yaptır ucuz diye de hemn ona gitme belki dandik işciilk ve parçalar kullanır sonra başın ağrımasın -
eskişehir' de aynı sorun var insan servise götürmeye korkuyor acaba kazık yiyecekmiyim diye -
kimi servis, az fiyat verip müşteri çekmek için sadece %100 yapılması gereken işlerin toplam fiyatını söylüyor daha sonra atıyorumm cart filtresi de diğişmeli diyip daha çok para lıyor, kimisi de direkt en kötü ihtimali söylüyor.
onun dışında arada 10-20 liradan fazla bir oynama olmaz
bence sevisleri arıyıp bu fiyata neler dahil diye de bir sor. -
SAĞOLUN DOSTLAR -
evet arayıp neler dahil diye sorsan iyi olur. Hyundai servisleri mesela bir suru parca degistirir. Adamı fırcalayınca da mudurler parça degistirin ilerde sorun olmasın diye sıkıştırıyor diyorlar. -
Ben servıse göturmuyorum sorunda olmuyor kızdım adamlara özelde aynı işi ucuza yapıyorlar. Sorunu yoksada fazla elletmeyın daha çok arıza yapar -
GARANTİ BİTİNCEYE KADAR SERVİSLERE GİDİCEZ MECBUREN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X