Şimdi Ara

Servis süresi 20 iş gününü geçmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu sene ağustosta gittigidiyordaki bir satıcıdan teşhir Z50-70 almıştım. LVDS kablosu sorunluydu bir kez yolladım 1 haftada geri geldi. Aynı sorun yine oldu ve cihazı kargolayıp bdhye yolladım. Cihaz 16 gündür serviste. 20 iş günü dolunca yapmam gerekenler nedir ? Servis değişim-para iadesi olayında sorun çıkarırsa cihazı kargodan hiç teslim almayıp tekrar konuşup daha da olmazsa tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum. Eğer cihazı teslim alırsam ve arızası düzeldiyse tüketici haklarına ne sebeple başvuracağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım ?

• Takip...
  •  Servis süresi 20 iş gününü geçmek üzere

Son durum bu. servise ulaştığı günü, bugünü ve cumartesileri sayarsak tam 17 gün olmuş.
  • Eğer 20. iş günü sonunda ürün sana teslim edilmemiş olursa, 21. günde hemen gidip para iadesi almak istediğinizi bildirin. Eğer zorluk çıkartırlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğinizi söyleyin. Sorun çıkartsınlar veya çıkartmasınlar para %100 cebinize girer :) Başıma geldiğinden biliyorum.
  • Merhaba
    Teşhir ürünleri Doa kapsamında değerlendirilmiyor diye biliyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Merhaba
    Teşhir ürünleri Doa kapsamında değerlendirilmiyor diye biliyorum ama...

2 yıllık garantili sergilenmiş bir ürün. Ve teşhir olduğunu satıcı biliyor servisin bildiğini zannetmiyorum.
  • Merhaba 21. İş gününde servisin doa kapsamına alıp para iadesi talep edin. Genelde yapıyorlar diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün iade talebinde bulunmuştum. Ürünü talep oluşturmadan 1 saat önce felan onarıp kargoya vermişler. Aradığımda ürünü teslim almayıp geri yollarsanız talebinizi değerlendirelim dediler. Dedikleri gibi teslim almayıp değişim için uğraşacağım.
  • Cihazı bugün teslim aldım ve iade etmeme kararı aldım. Neden derseniz zaten 1750tlye teşhir olarak almıştım. 1tb hdd + 8gb ram ve 840m var. Ayrıca arka kapağı sökülebildiği için direk harddisk kızağı ve ssd ile beraber kullanıyordum. Bu özellikleri bu fiyata bulamayacağımı gördüm piyasaya biraz bakınca. Zaten bi broadcom ağ kartı alınca hackintosh ile akacağım. Göndermeden önce yüklemiştim efsanevi olmuştu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.