Şimdi Ara

Servıs yok ve format sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elımde 1 adet iphone 4 var Gold dan alınma yanı faturalı normal cıhaz .. Ben bu cıhazı yaklasık 1.5 yıldır kullanıyorum ve sanırım 4 veya 5 defa format attım yukledıgım ucretsız uygulama veya baska sorunlardan dolayı ... ve 2 veya 3 defa da bılgısayarıma format atmısımdır ve elımdekı laptobumu sattım yenı masaustu aldım ve burada bır yazı okudum Iphone a sadece 5 defa format atılabılıyormus dıye ... bıraz arastırma yaptım ve soyle bır sey anladım İtunes uzerınden yetkıyı kaldırmadan veya farklı 5 bılgısayarda yetkı verdıgımız zaman bu sayı dusuyor

Sormak ıstedıgım konu su

1-) Elımde kı ıphone4 ume ben sanırım 5 defa format attım ve telefonumda suan sorun var format atarsam acılmayacak mı ?
    2-)Ne tesaduftur kı masaustu pc mede format atmam gerekıyor . Itunes ta sorun cıkartırmı accound olayı ıcın...................................................( ucretsız accound )
    3-)İphonum acılmaz ıse ne yapabılırım yanı atlatma olayı nasıl olacak veya cozum nedır
    4-)Telefonum ara sıra kılfından cıkarttıgımda servıs yok yazısı verıyor 20 sanıye sonra 4 veya 5 kademe cektıgını goruyorum ...................( Turkcell )
    5-)Kamerasını acıyorum fotograf veya resım cekmek ıcın oyle kasılıp kalıyor kı bazen yere fırlatasım gelıyor bunu neden yapar yazılımsal veya donanımsal bır neden den mı
    6-)Arkadasımda aynı cıhazdan var safarıde gezınırken delı gıbı tıkır tıkır ıslem yapıyor ve benden cok cok fazla uygulama yuklemıs durumda benım cıhazımda kasılıyor veya reset atmadan o sekle gelmıyor elımdekı cıhazın modelınde veya ne bıleyım baska bır yerındemı sorun var
    7-)Kablosuz aglara baglanmada sorun yasıyordum agı goruyor ve sıfresını duzgun yazdıgıma emın olmama rahmen aga baglanmıyor du ag ayarlarını sıfırla dedım falan ama ne yazıkkı canı ıstedıkce baglanıyor bazen nete gırıyor bazen gırmıyor

Genel toplamam gerekırse
    Iphonuma ve pc me format atacagım bu yazdıklarım duzelırmı servısemı gondermem gerekıyor .. Kucuk bır ılcede yasıyorum servıs falan yok ıphonedan anlayan yok yanı gosterebılecegım o yuzden yazdıklarımı magzur gorun lutfen bayagı bır okudum ne yapmam gerekıyor yonlendırırsenız sevınırım .... dırek sayfa lınkı vererek te yonlendırırsenız sevınırım yazmak zor gelıyorsa farketmez

• PC'ye formaT atmadan önce hesabınızı deauthorized yapın. Ayrıca format sınırı diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 24 Haziran 2012; 21:51:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 olayı nedir tam olarak peki . Sadece yetkilendirme kaldırsam olur o zaman

• Aynı hesabı en fazla BEŞ farklı bilgisayarda yetkilendirebilirsiniz.

Yetkilendirmeleri 1 yılda bir sifirlayabilirsiniz.

• O Zaman istediğim gibi masaüstü pc den yetkiyi kaldırıp defalarca format atabirim hem pc ye hen iphonuma dogrumu anladım acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.