Şimdi Ara

SERVİSE GİTMEDEN ÖNCE BİR UĞRAYIN (33 Servis) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
15.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    izmir merkez servis memnunum
    izmir enriko aliberti memnunum
    izmir birmot rezalet

Marea
    ankara kavaklıdere çook memnunum
    istanbul alper oto mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

grande punto
    izmir birmot rezalet

Marea

MErhabalar.
    Servis memnuniyetsizliğinizin nedeni nedir? Müşteri ile ilgilenmemleri mi? Bu birmotlarda bir sorun mu var acaba. Antalyadaki birmotun servisindende memnuniyet yok.
  • Tekirdağ/Çorlu Haliç Oto fahiş fiyatlar veriyor.Değişecek deyip işin içinden çıkıyor.Nerde kaldı ustalık.Ufak hasarlı arabayı 16 günde teslim ettiler.Telefonla arıyorsun açan yok..Açtılarmıda aradığım kişi hep yemekte oluyor.Haliç e koca bir sıfır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 3 Ocak 2009; 20:46:36 >
  • sende mi tekirdağlısın abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

quote:

Orjinalden alıntı: OzzY�

grande punto
    izmir birmot rezalet

Marea

MErhabalar.
    Servis memnuniyetsizliğinizin nedeni nedir? Müşteri ile ilgilenmemleri mi? Bu birmotlarda bir sorun mu var acaba. Antalyadaki birmotun servisindende memnuniyet yok.

ilgi düşük. yıllık bakım fiyatlarını telefonla sorduğumda en düşük fiyatı orası vermişti oraya gittim bende sabah 9 gibi bıraktım 2 gibi gelirim dedim tamam dediler. gittiğimde daha hiç bişey yapılmamıştı söyledim tamam diyip başladılar yağ ve yağ filtresi değişti. birde kapılar zor açıldığı için ayar yapılcaktı yağ değiştikten sonra araç yine boş kaldı söyledim yarım saat sonra başlıcaz 1 saattede işlem yapılır dediler tamam dedim. 1 saat bekledim başlayan bakan olmadı bende aldım çıktım.

koca günde sadece yağ değiştirdiler. yoğunuz yapamayız filan deseler sorun olmazdı ama tamam diyip yapmadıkları için memnun kalmadım...

sonrasında city motoru arızalandı enrikoya gittim parça yok şuan boşuna beklemeyin birmotta var oraya gidin dediler tamam dedim gittim. durumu konuşmam kişiyi bulmak için yarım saat kadar uğraştım eskiden çizgi filmlerde gördüğüm hayalet kasaba görüntüsündeydi koca servis

sonunda öğrendimki ellerindeki parçada başksına takılmak üzere getirtilmiş. iyikide öyleymiş. yoksa daha neler çekçektim bilmiyorum

bidahada gitmedim zaten umarım gitmemde gerekmez

• süper fikir bu konu.. aklına gelen arkadaşı tebrik ederim
  • Sayın Ozzy yazdığınız açıklayıcı cevaplar için teşekkürler. Umarım bu Birmotlar düzelir.
  • fiat forumlarında üst konu olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

Sayın Ozzy yazdığınız açıklayıcı cevaplar için teşekkürler. Umarım bu Birmotlar düzelir.

rica ederim görevimiz

bu güzel başlık için teşekkür etmemişim umarım herkes için faydalı olur teşekkürler.
  • tarsus birollar.elektronik olsun,mekanik olsun,boya kaporta olsun,esnek fiyatlandırma olsun(aynı hizmet için daha fazla ödemeniz gerekirken,daha azını alıyorlar,daha iyi hizmetle tabiki)ve bildiğimiz aile ortamı.10 üzerinden 10 veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

sende mi tekirdağlısın abi

Hayır burda görev yapıyorum.Malesef Haliç otoyla tanışmak zorundada kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardday

quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

sende mi tekirdağlısın abi

Hayır burda görev yapıyorum.Malesef Haliç otoyla tanışmak zorundada kaldım.

asker falansın o zaman ben özakıncıya gitmişim iyiki o zaman lüleburgazda özakıncı
  • tarsus fiat servisi birollar aracınızın tüm aksamlarında uzmanlaşmış ustaları,iyi işçiliği ve titizliğiyle 10 üzerinden 10 u hak eden bir servis buna ek olarak güler yüzleri ve ödemede sağladıkları kolaylıklarda cabası
  • MErhabalar.
    Arkadaşlar kusura bakmayın, liste şimdilik fiat markası araç sahibi olan, kulüplere üye olup ve rütbesi teğmen ve teğmenden yukarı arkadaşların yorumlarına göre şekilleniyor.
    Saygılarımla.
  • Merhaba Arkadaslar
    Bende Samsun Birmot u tek geçerim
    işinin ehli hepside,İşi yetiştirememe ve zamanında teslim etmeme gibi durumlarla karşılaşmamak için
    samsun birmot a randevulu gitmenizi tavsiye ederim
    internet üzerinden alınıyor ve telefon açıp teyit ettiriyorlar
    Sonuç olarak ben 5 defa gittim ve çok memnun kaldım
  • İki defada çorum karakaşlar servise yolum düştü;
    Tavsiye etmem................(herşey güler yüz ve ilgi alakayla olmuyor kaliteli usta da gerekiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DobloDoblo -- 4 Ocak 2009; 1:25:48 >
  • Nacizane benim önerim çok zorda kalmadıkça servisten uzak durun derim.Aynı işi yapıyorlar ama iki kat fazla para alıyorlar.Örnek vereyim sizlere.Aracım Tempra sxa,4 amortisör değiştirme fiyatı almak için servise telefon açtım (servise götüreceğimden değil sırf tezimi onaylamak için) neyse adam markasını modelini v.s sordu bana işçilik hariç 380 YTL fiyat çıkardı işçiliği hiç sormadım öyle diyince.Ama eminim 250 den aşğı almazlar yani toplam 500 ytl ye mal oluyor 4 amortisör.Aynı şeyi sanayide yaptırsam maksimum 250 ytl.Bunun gibi birsürü örnek var.Ben şahsen servis tercih etmiyorum.Ha bu arada bahsttiğim servis elazığda.
  • yanlış hatırlamıyosam mareanın amortisör değişimi için 80 ytl vermiştim(işçilik) enriko alibertide...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YSF_023

Nacizane benim önerim çok zorda kalmadıkça servisten uzak durun derim.Aynı işi yapıyorlar ama iki kat fazla para alıyorlar.Örnek vereyim sizlere.Aracım Tempra sxa,4 amortisör değiştirme fiyatı almak için servise telefon açtım (servise götüreceğimden değil sırf tezimi onaylamak için) neyse adam markasını modelini v.s sordu bana işçilik hariç 380 YTL fiyat çıkardı işçiliği hiç sormadım öyle diyince.Ama eminim 250 den aşğı almazlar yani toplam 500 ytl ye mal oluyor 4 amortisör.Aynı şeyi sanayide yaptırsam maksimum 250 ytl.Bunun gibi birsürü örnek var.Ben şahsen servis tercih etmiyorum.Ha bu arada bahsttiğim servis elazığda.

MErhabalar.
    Servislerin verdikleri fiyatlar standarttır. en azından bana söylenenlere göre. Sadece bir servisi arayarak fiyat almayın. Yukarıdaki listeden size uygun memnuniyet seviyesi fazla olan servilseri seçebilirsiniz.

• hocam yeni girebildim konuya, teşekkürler.
    ben malum konulardan istanbul erkay otomotiv'e gittim 2 defa. atölye şefi ile kanka olduk. yaklaşımlarını çok beğenmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.