Şimdi Ara

Servise mi Tuketici Mahkemesine mi Gideyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu aldigimda telefonun kasasinin yamuk ve arka kapagin tam oturmadigini bosuluk yaptigini farkettim ama servise vermedim onemli degil diye yaklasik 1 ay sonra telefonda siyah ekranda daha cok belli olan 2 leke cikti. Cihazi servise verdim.

Cihaz yaklasik 18 is gununde servisden geldi. Teslim alirken farketmedim ama eve geldigimde beyaz ekranda yan acilardan bakinca ortada buyuk bir parlaklik oldugununu ve ekrana cok sert basmama ragmen cok sert basmisim gibi su dalgasi gibi seyler cikiyordu. Telefonu servise verdim. 1 hafta sonra ariza yok denerek telefonun ekrani jelatinli bir sekilde geldi ilk verdigimdede jelatinli olarak gelmisti. Geldi. Ben iade kabul etmedim tekrar yollanmasi gerektigini soyledim. Kabul etmediler. Telefonu incelerken dedigim sorunlarin kalmadigini farkettim ama bu seferde telefonun alt ve ust kisimlari isik sizdiriyordu (rahatsiz edici bir sekilde). Olsun kullanayim dedim ama telefonim kasasi vr arka kapagi gitlcirdamaya basladi. Telefonun arka kapagini actigimda vidalarin tam sikilmadigini ve arada bosluk yaptigini farkettim. Ve telrfonum kapagida oynuyordu.

Arkadaslar cok uzun oldu ve sacma sapan arizalar yuzunden bikmis durumdayim. Bu sefer telefonu direk tuketici mahkemesine goturmeyi dusunuyorum. Telefonu mahkemeye goturebilir miyim? Yoksa bir adet daha mi servis kagidina ihtiyacim var. Yardimlariniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugrasma yine yolla baksınlar son kez olmadı o zaman mahkeme dersin.
  • Mahkeme en son başvurulacak yerdir.Servismiş cartmış curtmuş fasa fiso.Malesef devletimizin anayasasında bu tarz konular akla gelmiyor çünkü zaten zenginler ekranı kararırsa son modellerini alırlar.3 aydır mahkemenin sonuçlanmasını bekliyorum kardeşim.Ondan önce de 20 + 20 gün servis beklemiştim.Nerde bu devleet
  • Eskiden 1 ay suresi vardi ayipli urun niteligini tasimasi icin simdi bu sure 6aya cikti. Ister bire bir degisim istersen para iadesi hakkin var. Servise tekrar ver cihazi sikayetini belirt cihazin 2.defa servise gittigini belirt. Sonra ilk yapman gereken e devlete gir gumruk ve ticaret bakanliginin altinda tuketici sorunlari yazar oyle bir seydi baska bir sayfaya yonlendirecektir. Buradan sikayet formunu iyice doldur. Hangi tarihte cihazi aldigini vs belirt. Bunun bir ciktisini al. Aldigin ciktiya imzani at direk kaymakamliktaki hakem heyetine gotur. Giderken 1er tane fatura fotokopisi servisten aldigin teslim evraginin fotokopisi bir de yazdigin dilekcenin fotokopisi. Bundan sonrasi beklemeye kaliyor telefonsuz kalmamak ve cihazin islem gormemesi icin servisten geri al. Bana boyle dediler hakem heyetinde. 24.gun bugun bilir kisiye goturecegim cihazi bugun benim lehimde karar verecektir. Sonrasinda aldigim yere teslim edecegim bir hafta 10gun surer diye dusunuyorum para iade suresi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texasli16

Telefonu aldigimda telefonun kasasinin yamuk ve arka kapagin tam oturmadigini bosuluk yaptigini farkettim ama servise vermedim onemli degil diye yaklasik 1 ay sonra telefonda siyah ekranda daha cok belli olan 2 leke cikti. Cihazi servise verdim.

Cihaz yaklasik 18 is gununde servisden geldi. Teslim alirken farketmedim ama eve geldigimde beyaz ekranda yan acilardan bakinca ortada buyuk bir parlaklik oldugununu ve ekrana cok sert basmama ragmen cok sert basmisim gibi su dalgasi gibi seyler cikiyordu. Telefonu servise verdim. 1 hafta sonra ariza yok denerek telefonun ekrani jelatinli bir sekilde geldi ilk verdigimdede jelatinli olarak gelmisti. Geldi. Ben iade kabul etmedim tekrar yollanmasi gerektigini soyledim. Kabul etmediler. Telefonu incelerken dedigim sorunlarin kalmadigini farkettim ama bu seferde telefonun alt ve ust kisimlari isik sizdiriyordu (rahatsiz edici bir sekilde). Olsun kullanayim dedim ama telefonim kasasi vr arka kapagi gitlcirdamaya basladi. Telefonun arka kapagini actigimda vidalarin tam sikilmadigini ve arada bosluk yaptigini farkettim. Ve telrfonum kapagida oynuyordu.

Arkadaslar cok uzun oldu ve sacma sapan arizalar yuzunden bikmis durumdayim. Bu sefer telefonu direk tuketici mahkemesine goturmeyi dusunuyorum. Telefonu mahkemeye goturebilir miyim? Yoksa bir adet daha mi servis kagidina ihtiyacim var. Yardimlariniz icin tesekkurler.

Selam hocam geçmiş olsun servis olarak teleservise mi yolladınız yada ent servis mi hocam inşallah bir an önce sonuçlanır hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu hic servise vermeden gotursem olmaz mi?

• quote:

Telefonu hic servise vermeden gotursem olmaz mi?

OLMAZ SİZDEN SERVİS KAĞIDI İSTİYOR HAKEM HEYETİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefonu hic servise vermeden gotursem olmaz mi?

Yeni telefon al.

• Servis geri verirmiki?

• quote:

Servis geri verirmiki?

Vermek zorunda. Cihaza islem yapilmadan musteriye teslim edildi yazar garantin bozulmaz.

• Mahkeme gideceğin en son yer olmalı. Bence servise git Bi göster. Eğer yamuk yaparlarsa mahkemeye gidersin...

• quote:

Telefonu aldigimda telefonun kasasinin yamuk ve arka kapagin tam oturmadigini bosuluk yaptigini farkettim ama servise vermedim onemli degil diye yaklasik 1 ay sonra telefonda siyah ekranda daha cok belli olan 2 leke cikti. Cihazi servise verdim.

hiç uğraşma.ilk okul mezunu adama ağız eğdiğine değmez.direk tüketici hakem heyetine git. 5 kuruş vermeden şikayatini yap.sonrada para iadesi iste.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.