Şimdi Ara

ASUS SERVİSPOİNT REZALETİ (ROGSTRIX RTX2060 servis hasarı 9500 TL O.Ücreti) - EPOSTA ETKİNLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
10.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karakola gidip şikayetçi olmak yerine. Video kayıdnı telefonunza kaydedip.

Avukata gidip Özel olarak cebinizden para harcayıp dava açsaydınız sonuçlanırdı. fazla uzamazdı..

Karakolla şikayetle devletin avukatıyla falan sorun çözülmüyor maalesef.

Özel avukat tutup cebinizden para ödemeniz gerekli.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Video yu bana verse avm zaten olay direk çözülecekti ama vermiyor.Polis denetiminde polis aldı video yu ben sadece video da görünüyor mu onun bilgisini alabildim.O olayda saçma mal benim zarara uğrayan benim ama video bana verilmiyor. Bu olayda polisinde hatası var araç ruhsatını defalarca istedim ama vermediler yeni öğrendim ki almamışlar şahıstan ve şahısta karakola gitmiyor. Polis karakola çağırıyor biz anlaştık gelmeyeceğim diyor polis beni geri arıyor anlaşmışsınız diye tabi öyle bir durum yok. Tekrar karşı tarafı arıyor böyle böyle zaman geçiyor. Aslında aracın ruhsatı olsa sigorta şirketim aracılığı ile direk tanzim edeceğim zararı.Sigorta şirketlerinin de hakkı varmış kaza videolarını almada .Saçma sapan bir iş sırf yalan söylediği ve bu kadar uğraştırdığı için devam ediyorum verdiği zarar 4000-5000 TL arası grenaj kırıldı 2 tane.

• Kartım vatana geri geldi bu sırada gördük. Oradaki arkadaşlar vs. abi istersen bir daha yollayalım dediler ama karşıdaki zihniyeti biliyoruz adam o kadar ilgilenmiyorki 2.defa göndersek sonuç aynı olur.

Bende bu kanser süreçleri kaldıracak sinir sabır yok hocam. Elim ayağım titriyor 

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla bu işler biraz kısmet heralde. Ben de geçen ay fanı bozulan rog strix 3090'ı yolladım servispointe, ürün 5 gün sonra tamir edilmiş şekilde gönderildi. Bol şans diliyorum.

• ekşide paylaşabilecek kimse yok mu?

• armax kullanıcısına yanıt

Siz savcılıktan suç duyurusunda bulununca ve savcılık da o kayıtları isteyip aldıktan sonra videolara ulaşabilirsiniz.

Savcılık ön bürodan sizin de müdahil olduğunuz soruşturması devam eden dosyaların bir nüshasını isteyebiliyorsunuz. Tüm evrak ve görüntüleri kağıt ve cd ücretini ödeyerek alabiliyorsunuz.

• fractal design kullanıcısına yanıt
    Suç duyurusu için mesnet suç nedir, benzer tecrübeniz var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Burada "mala zarar verme" üzerine suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Farklı bir şeyden yapılabilir mi bir hukukçudan destek almak gerekir.

Savcılığın topladığı tüm dosyaları isterseniz alabiliyorsunuz. Benzer durum aracıma çarpıp kaçan şahısla ilgili yaşamıştım. Dosyaların bir örneğini dediğim gibi savcılık ön bürodan talep edip almıştım. Bu dosyalar ile karşı tarafın trafik sigortasından tamir işlemi başlatmıştım.

Garanti sürecinde birde bu fiyatları istiyorlarsa durum gerçekten vahim
    Denetleme mekanizması çalışmayınca isteyen istediği gibi at koşturuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

mala zarar vermenin kasten olması gerekir

Siz de bunu iddia edeceksiniz. Başka nasıl olacak? Çalışır vaziyette giden ekran kartınız size çalışmaz durumda geri gönderilmiş.

• Mekanizma tarafında tüketiciler devreye girecek; Bundan sonra sadece ben değil bu tür haberleri okuyan mantıklı tüketiciler de ASUS tercih etmemeli.

• 5-6 ay önce asus anakart ile beni de mağdur ettiler, çalışan anakartımı serviste yaktılar the ile değişim yaptırdım zira para iadesi diye tutturdular aldığımda 3k olan anakart servise gittiği zamanda 7k idi kendi tecrübem bir daha asusdan ürün almamak. Yüklediğiniz görsellerden fiziksel bir darbe olup olmadığını anlayamadım zira fiziksel bir darbe var ise bunu zaten servisten başkası yapamaz sebebi ise kartı siz güvenlik bantları yırtılmamış bir şekilde servise göndermişsiniz ki tamir için işleme almışlar eğer fiziksel bir darbe ise kesinlikle hakkınızı arayın. Voltajlarla ilgili bir sıkıntı ise zaten her türlü geçmiş olsun kullanıcı hatası diyerek işin içinden sıyrılabilirler ona garanti vermiyor çünkü hiç bir üretici.

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt

bir kaç arkadaşımızın yorumu; resimdeki izlerin hiç bir şekilde yüksek ısı ve voltaj ile ilgili kesinlikle olamayacağı yönünde.

Fotoraf 2 boyutlu olduğu için 3 boyutlu göremediğimizden dolayı bilim adamıda olsa buna karar veremez derim hocam :) gözle yada 3 boyutlu fotoğraf ile görmek lazım

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza ve düşüncenize saygı duyuyorum, teşekkürler hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

kart elinize ulaştı mı bilmiyorum ulaşmadıysa da iade isteyin derim nedeni ise kendiniz bir bakın yada varsa yakın çevrenizde sağlam gpu cpu tamircisi hasarın fiziksel mi olduğuna kanaat getirin fiziksel ise bunu zaten servis yapmıştır ispat isterler ise kartı zaten güvenlik bandrollü göndermişsiniz detaya bile gerek yok ardından the ye başvurarak hakkınızı arayın derim yada kart hala servisteyse bunları servise anlatarak durumun uzamamasını ver kartın değişimini yada onarımı ücretsiz şekilde isteyin derim

• Cihaz daha önce hiç açılmadıysa bu işlem üretim hatasıda olabilir cihazı açan arkadaş üzerine tornavida bile düşürmüş olabilir heran herşey olabilir tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz cihazın iadesini isteyip herhangi bir bilgisayarcıda bakım işlemini yaptırabilirsiniz veyahut bu bilgisayar daha önce hiç açılmadı ne olduysa sizin elinizde oldu sizi dava edicem diye çirkefleşir ve sesinizi yükseltirseniz etkii olabilir ama bu ısınmadan kaynaklı olabilceğini düşünmüyorum

• bunlarda adam koparıyor . yanık manık yok. kendileri açarken hasar vermiş . hasar vereni de tebrik etmek lazım. macun değişimi için madenci bi tanıdık bulup rica etseniz 15 dakikada yapar verirdi. bunlardan milyon kez de temiz çalışırdı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.