Şimdi Ara

Servisten verilen bozul ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim rx 480 ekran kartım vardı ve oyun oynarken birden ekran giderdi sinyal yok hatası verirdi. Ekran kartını aldığım vatan bilgisayara götürdüm tamir için onlar da beni msi servisi olan servis point'e yönlendirdiler sonra servis point'e götürdüm teslim ettim. Bir 18 gün sonra bana rx580 verdiler sorun çözülemeyecek düzeydeydi sanırım neyse altın kartı vatana götürdüm monte için benim servis point'e verdiğim kart sıfır kart olmasına ramen monte eden görevli bana verilen kartın toplama bir kart yani ikinci el olduğunu söyledi, bende sıkıntı çıkarmasın da ikinci el olsun varsın dedim neyse herşey çok güzel bir 15 gün geçirdim sonra ekran kartı arızalandı ekran görüntüsü bozuldu, bağlantıyı ekran kartından çıkartıp onboard'a taktığimda görüntü düzeliyordu. Aldım kartı bir daha vatana götürdüm bu sever servisle onlar ilgilensin diye orda bıraktım yine bir on beş gün sonra bana verilen cevap ekran kartında bir sorun yok windows'u yeniden yükleyin yani direk yalan söylediler. Neyse orda yapilan testlerde bir sorun olmadigi icin kasayi almak zorunda kaldim ve bir 16 gün sonra yani dün ekran kartı yine aynı hatayı veriyor ekrana hem görüntü gelmiyor gelse bile bozuk bir görüntü geliyor. Be geçen sefer sana ikinci el ekran kartı vermişler diyen bey bana şöyle bir bilgi verdi direk mahkemeye ver onları ama ürün değişimi veya para iadesi yapılacağını onlar belirliyor dedi ee ben bu ekran kartını aldığımda 1100 tl ödemiştim şimdi adamlar bana 1100 tl verirse ben nasıl ekran kartı alıcam fiyatlar bu kadar uçmuşken ne yapmalıyım lütfen fikir verin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Thh'ye şikayet edin. O söyleyen kişi sallamış tutanakta iade veya ürün değimi isteyebilirsin.

• Vatanada sorsam servis pointte de onlar seçiyorlar ürün iadesi mi para iadesi mi yapılacağını diyorlar anlam veremedim

• 15 gündür servis pointten ses seda yok. Bu ne biçim bir servis hizmetidir. Bir daha msi almamaya yemin ettim.
  • Bugün tekrar konuştum servis point ile suçu vatana atıyorlar belki diğer bileşenlerden kaynaklanıyordur sorun diyorlar vatanda getirin her bir parçayı ayrı ayrı servise gönderelim diyor ikiside birbirinden beter kaliteli bir marka yok mudur şu ülkede çıldırıcam paramızla rezil oluyoruz!

• Bulunduğum böygenin hakem heyetine geldim ve aldığım bilgiye göre ürün iadesi mi yoksa para iadesi mi olacağını servis değil hakem heyeti ve sizin dilekçede taleb ettiginiz seçenek belirliyormuş yani insanları biz seçiyoruz diye yanlış yönlendiriyorlar tam bir dolandırıcılık!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.