Şimdi Ara

Serwer arıyorum bakın Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bana bir tane çok güzel ve kişi sayısı çok olan siegelerin eglencesi çıkan yöneticilerin ayrımcılık yapmayan domatörlere öncülük tanımayan L2kings teki admin gibi(bekir) gibi ayrımcılık yapmayan güzel bir serwer arıyorum ama o serwera tek kişi gelmeyecez yaklaşık 20 kişi kadar gelecez ve indirmesi kurması falan karışık olmayan serwer kapandımı 1 haftaya kadar uzamayan ve rateleri adenasi iyi olan enchant gm shop gk leri karışık olmayan güzel bir serwer arıyorum bu şartlara uygun olan bir serwer varsa lütfen yazsın pls

• kimse yardım etmiycekmi ya
  • Biz 2 kişi ,vericeğim servera daha bugün başladık,
    5 kişiyiz , 3 arkadaş yarın başlicak.

Donanim haberdeki bizim ekibin topic linki bu :
    http://forum.donanimhaber.com/m_24163011/mpage_1/key_//tm.htm#24163011

Bu da oynacağımız server:
    http://www.simplicityl2.com/mainsite/server_info.htm
    Login server , 5 x , 30 x
    hepsinin sistem özellikleri , oyun özellikleri v.s.. link te yer alıyor...
    Sitenin tasarımına, forumuna falan da bakarsan bilgi sahibi olabilirsin...

• Baska yokmu ya dedigim sartlara uygun cok kisisi olan
  • bana dun bir server onerdiler arkadaslar. yani arkadaslar derken turkieden deil baska ulkelerden kendileri low rate den arkadaslarim olurlar.
    server bu.

www **** ( sayfayi tam alinca yazacam )

npc buffer, gm shop, x500, nobless quest item satin alinior.

bende yarin baslicam burda.

eger begenirsem devam edecem.

Edit: Not: Sayfa yanlis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L2-Efsane -- 26 Haziran 2008; 2:12:33 >
  • biz abyss ll2 serverindayiz Tr clani olarak bir rus serveri donate yok her zmn bekleriz clanimiza su anda lvl6 yakinda lvl7 olacak 7x de oynuyoruz Traprock diye aratirsan clanimizin forumda basligida var ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ComadanteMc

Baska yokmu ya dedigim sartlara uygun cok kisisi olan

Malesef şuan aktif oyuncu sayısı 2 haneli,
    Ancak çok kaliteli bir server ,admin çok ilgileniyor ve hiçbir torpil ayrım söz konusu değil,
    bizzat admin le uzun uzun görüştüm... oyuncuların fikirlerine çok saygılı...
    yine de yok ben istemem az oyuncuusu var dersen sen bilirsin tabi...
    Forum ve web sitelerini incelemen yeterli zaten, ne kadar kaliteli olduğunu anlayacaksın...
    1ay sonra falan 3 haneli sayılara ulaşır online oyuncu sayısı...
    www.simplicityl2.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunu iyi bilen tecrübeli arkadaşlarımızın bol oldugu bir serwer varmı ?

ayrıca camelity guzele benziyor önerdiğin serwer ama birazcik daha araştırayım zaten tek gelmiyecez toplu olarak gelecez
  • L2Loyal C4 Ama,gördüğüm en kaliteli serverlardan bir tanesi. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Cobain* -- 26 Haziran 2008; 22:03:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ComadanteMc

bu oyunu iyi bilen tecrübeli arkadaşlarımızın bol oldugu bir serwer varmı ?

ayrıca camelity guzele benziyor önerdiğin serwer ama birazcik daha araştırayım zaten tek gelmiyecez toplu olarak gelecez

Saygi duyarim, karar sizin..
    Şunu da söyleyeyim dedim,
    ilerleyen zamanlarda, verdiğim server da, trafik artarttiğinda, admin dedicated server a geçeceğini söyledi ve böylece serverın oyuncu taşıma potansiyeli de artmiş olucak...
    Ki zaten harici bir login server yapmişlar bu bile, asil oyun serverini cpu kullanimindan ve gereksiz trafikten bir nebze kurtariyor.
  • Bana yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. Uygun bir server buldum l2mega diye epic setlerim bile hazırlandı belki ilerki zamanlarda gelebilirim
    Hepinize iyi oyunlar dilerim...
    Saygilarimla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.