Şimdi Ara

Ses gelmiyor (kod10 hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda durduk yere ses aygıtı yok hatası aldım. Gece 03.00 gibi çalışan bilgisayar sabah 08.00 gibi ses vermedi. Aygıt Yöneticisinde sorun görünmüyor. Sürücüyü kaldırdım baştan yükledim, tak kullanda arattım ama nafile sistem ses kartını görmüyor. Denetim Masası'nda Ses Aygıtı Yok(kod10) hatası alıyorum.
    Anakartımın markası Gigabyte EP45-DS3L (Realtek kullanıyor)
    Bi yardım ederseniz çok makbule geçer zira projeme ses eklemem gerekiyor ama bunu yapamıyorum

• Anakartının ses driveri bu linkte hocam,

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-ep45-ds3l_10.html

En güncel halini indirip kurabilirsin, diğer bir alternatif olarak da sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.(Önemli verilerinizi her zaman yedekleyin)

Kolay gelsin.
  • teşekkürler umarım yardımı olur. Sistemi kuralı 1 ay olmadı neden böyle bir hata verdiyse
  • darbe filan yoksa yazılımsaldır.sistem geri yükleme yapın.bu arada forumda bu aralar baya bi bayan üye var.ülkemizin bayanları artık her konuda erkekleri yakalıyorlar.umarım geçerler bile
  • geri yüklemekonusunuda açıyım
    bazı güncelleştirmeler ses aygıtı yok hatasına neden oluyor
    mesela 2 gün öncesine geri yüklerseniz güncelleme kalkıcağı için ses aygıtını kullana bilirsiniz
  • Evet geri yükleme halleti. Teknik konular sadece erkekleri ilgilendirmiyor tabi. Bi bayanım ve bilgisayar mühendisliğinde okuyorum hiç de anormal değil di mi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.