Şimdi Ara

Ses kartı driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var benim pc çöktü ve formattan başka kurtuluş yoktu bizde format attırdık ama donanım cdlerinde ses kartının cd si yoktu driverini yükleyemedik ses yok pc de çok kötü oluyor böyle :(

c-media ac97 audio device bu driver galiba buldum indirdim bu aygıt başlatılamıyor diyor

sürücü ayrıntılarına baktığımda sürücü dosyaları çıkıyor ama 17 dosyadan 7 si dijital olarak imzalı diğer 10 ı imzalı olmadığı için çalıştırmıyor bu driveri nerden bulabilirim yardımcı olun lütfen :(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sakin.Sakin paniğe gerek yok
    şimdi bana anakartının marka ve modelini söylemeni istiyorum.
    eğer bilmiyorsan everest ultimate edition programını indirerek oradan bakabilirsin.
  • asus p4s-x anakartım sakinde olamıyorum ki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cod Mw2 -- 13 Şubat 2010; 0:33:48 >
  • şimdi çıkmam lazım yarın giricem inş bir çözüm bulursunuz çok hayır duamı alırsınız :(

• çözmes ise sorununuzu internet baglantınız vardır,heralde uniblue driver scanner 2009 adlı yazılımı pc nize indirin ve sisteminizdeki eksik yazılımları otomatik internetten inderecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

çözmes ise sorununuzu internet baglantınız vardır,heralde uniblue driver scanner 2009 adlı yazılımı pc nize indirin ve sisteminizdeki eksik yazılımları otomatik internetten inderecektir.

kardeş tam yatcaktım baktım vermişsin çok sağ ol oldu valla allah razı olsun helal olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim...

İyi forumlar...
  • bendede aynı sorun var cpu-z prog la baktım sole yazıor
    Model=K8VM800MAE bumu yarıdımcı olursanz sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertim12

bendede aynı sorun var cpu-z prog la baktım sole yazıor
    Model=K8VM800MAE bumu yarıdımcı olursanz sevınırım

ftp://download.gigabyte.ru/driver/motherboard_driver_audio_realtek_whql.exe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.