merhaba, yeni 5+1 ses sistemi aldım.markası jtech .Anakartım p4v8x-x .Ses kartım onboard markasıda soundmax. şimdi sorum şu: soundmax programını yüklüyorum.bas özelliğini veriyor.daha sonra bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda bas özelliği gitmiş oluyor.sonra soundmax ı yeniden kurduğumda bas özelliği geri geliyor.birde hoparlörin sadece 2 tanesinden ses çıkıyor.programla test ediyorum hepsinden ses veriyor.ama müzik hepsinden çıkmıyor.acaba neden olabilir.ses kartının onboard olmasıyla bir ilgisi varmı? iyi çalışmalar.
test ediyosan ve çaliyorsa sorun yoktur sadece winamp ta çaliyosundur oda bazen versiyonuna göre değişiyor içinde ayarları var media player 10 da çalmayı dene.
ilk soruna bi şey diyemicem ama diğerine ; arkadaşım senin onboard ses kartın 5+1 i destekliyor mu ?Önce onu öğrenmelisin...sonra soundmax in özelliklerinden hoparlör seçimi vardır (microphone,headphones,5+1)felan die bi şeyler olması lazım burdan 5+1 i seçmelisin....saygılar
EVET DESTEKLİYOR 6+1 İ DE DESTEKLİYOR. SOUNDMAX DAN 5.1 SURROUND U DA SEÇTİM İLK BAŞTA BASS FALAN VAR SONRA GİDİYOR.YANİ AÇIP KAPATTIKTAN SONRA GİDİYOR. SAYGILAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme