Şimdi Ara

ses kartında problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni 5+1 ses sistemi aldım.markası jtech .Anakartım p4v8x-x .Ses kartım onboard markasıda soundmax.
    şimdi sorum şu: soundmax programını yüklüyorum.bas özelliğini veriyor.daha sonra bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda bas özelliği gitmiş oluyor.sonra soundmax ı yeniden kurduğumda bas özelliği geri geliyor.birde hoparlörin sadece 2 tanesinden ses çıkıyor.programla test ediyorum hepsinden ses veriyor.ama müzik hepsinden çıkmıyor.acaba neden olabilir.ses kartının onboard olmasıyla bir ilgisi varmı?
    iyi çalışmalar.

• test ediyosan ve çaliyorsa sorun yoktur sadece winamp ta çaliyosundur oda bazen versiyonuna göre değişiyor içinde ayarları var media player 10 da çalmayı dene.
  • ilk soruna bi şey diyemicem ama diğerine ;
    arkadaşım senin onboard ses kartın 5+1 i destekliyor mu ?Önce onu öğrenmelisin...sonra soundmax in özelliklerinden hoparlör seçimi vardır (microphone,headphones,5+1)felan die bi şeyler olması lazım burdan 5+1 i seçmelisin....saygılar
  • EVET DESTEKLİYOR 6+1 İ DE DESTEKLİYOR. SOUNDMAX DAN 5.1 SURROUND U DA SEÇTİM İLK BAŞTA BASS FALAN VAR SONRA GİDİYOR.YANİ AÇIP KAPATTIKTAN SONRA GİDİYOR.
    SAYGILAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.