Şimdi Ara

Ses kartındaki mavi giriş nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette az araştırdımda tatmin edici sonuç alamadım. kimisi bütün girişleri sıralamış. ben ne işe ayradığını merk ediyorum ve ne için kullanılır

• ondanda ses çıkışı verir ses program ayarlarından gereksiz bnm 1 tane 2+1 im var birde oto ses sistemlerim var onada mavi ucu baglıyorum programdan her ikisini veya tek tek seçebiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

ondanda ses çıkışı verir ses program ayarlarından gereksiz bnm 1 tane 2+1 im var birde oto ses sistemlerim var onada mavi ucu baglıyorum programdan her ikisini veya tek tek seçebiliyosun

ek hoparlör yeri gibi birşey yani:D ekrandaki hoparlörleri ona bağlayıp ses sistemini yşeile bağlarsam realtek ten seçim yapabilirim yani dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

ondanda ses çıkışı verir ses program ayarlarından gereksiz bnm 1 tane 2+1 im var birde oto ses sistemlerim var onada mavi ucu baglıyorum programdan her ikisini veya tek tek seçebiliyosun

ek hoparlör yeri gibi birşey yani:D ekrandaki hoparlörleri ona bağlayıp ses sistemini yşeile bağlarsam realtek ten seçim yapabilirim yani dimi

tabiki yapablirsin realtek programını iyi biliiyosan orda yeşil mavi yuvarlak gösterir zaten üzerlerine tıklınca seçenek ler çıkar dene ses alırsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

tabiki yapablirsin realtek programını iyi biliiyosan orda yeşil mavi yuvarlak gösterir zaten üzerlerine tıklınca seçenek ler çıkar dene ses alırsın

tamam teşekkür ederim :D

• Yeşille pembe girişte kulaklık ve kulaklıüın mikrofonu bağlı. Yeni hoparlör almauı düşünüyorum. Onu da mavi girişe taksam çalışır yani anladığım kadarıyla doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.