Şimdi Ara

ses kartını kuramıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative sound blaster 5.1 ses kartı aldım bugun.onboard sürücüleri kaldrdm pci a tktım.onboard girişe takınca ses geliyo.karttan ses alamıyorum.high definition auidi için microsoft UAA işlen sürücüsü c-media 9880 die bi driver var aygıt yöneticinde.bunu kaldırdıgım zaman xp otamatik yüklüyo yine bu sürücüyü.
    birde karta baska bağlantı yapıyomuz? aux in diye bi çıkıs var kartın ustunde.
    off cıldırcam
    kablo olarak siyah uçlu tek girişli kablo var sistem 5.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adro -- 28 Kasım 2006; 21:52:41 >

• Dostum denetim masasında ses efekti ve aygıtları diye bir bölüm var.Orada ses ve insan sesi sekmeleri var o sekmelerdeki varsayılan aygıt kısmındaki bölümlerde taktığın ses kartını seç olay düzelir tabi daha önce ses kartının driver ını iyi yüklediğinden emin ol.
  • simdide sistem seslerini alıyorum,fakat mp3 vs sesleri gelmiyo.biostan enable veya disable yapacagım bi ayar varmı.ve kartın ustundekı aux in nedir cözemedim.sürücü de sorun yok gibi gozukuyo aygıt yöneticinde.
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkcirak

Dostum denetim masasında ses efekti ve aygıtları diye bir bölüm var.Orada ses ve insan sesi sekmeleri var o sekmelerdeki varsayılan aygıt kısmındaki bölümlerde taktığın ses kartını seç olay düzelir tabi daha önce ses kartının driver ını iyi yüklediğinden emin ol.
  • Katın üstündeki aux in yeri Tv kartı yada mp3 takmak için
  • Benim şimdiye kadar gördüğüm bütün bioslarda bu özellik oluyor onboard ses kartı varsa.Biosu araştır kesin bulursun.
  • tamamdır yaptım.
    teşekkurler yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adro -- 28 Kasım 2006; 22:34:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Kartını Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.