Şimdi Ara

ses sistemi adaptör yetersizliği acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir yakınım inspire 5200 kullanıyor. sistemin orijinal adaptoru 12 watt güç getiriyor. hoparlorlerin 5 ni de açtığımda ses (bass sonuna kadar kısık olsa bile) pörtlüyor, ama front hoparlorleri kapadığımda ses çok güzel oluyor aynı ses düzeyinde. ben adaptorun yeterli elektrik çekemediğini düşünüyorum. 15 veya 20 watt lık bir adaptoru kullanmanın daha ii olacağını düşünüyorum. bunun alete bir zararı olur mu?

şimdiden teşekkürler...

• sakın dostum anfinin çalışma voltajı 12 volttur senin yapacağın daha yüksek voltajlı değil yine 12 voltluk daha yüksek amperli bir adaptör almaktır daha yüksek voltajlı adaptör alırsan anfiye veda edersin şu anki adaptör kaç amperlik bi bakabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: f33l_

arkadaşlar bir yakınım inspire 5200 kullanıyor. sistemin orijinal adaptoru 12 watt güç getiriyor. hoparlorlerin 5 ni de açtığımda ses (bass sonuna kadar kısık olsa bile) pörtlüyor, ama front hoparlorleri kapadığımda ses çok güzel oluyor aynı ses düzeyinde. ben adaptorun yeterli elektrik çekemediğini düşünüyorum. 15 veya 20 watt lık bir adaptoru kullanmanın daha ii olacağını düşünüyorum. bunun alete bir zararı olur mu?

şimdiden teşekkürler...

yanlış düşünüyorsun sesi aşırı derecede açınca ses pörtlücek tabikide..
    adaptör yetmeseydi ses bi gidip bi gelirdi..

• quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Orjinalden alıntı: f33l_

arkadaşlar bir yakınım inspire 5200 kullanıyor. sistemin orijinal adaptoru 12 watt güç getiriyor. hoparlorlerin 5 ni de açtığımda ses (bass sonuna kadar kısık olsa bile) pörtlüyor, ama front hoparlorleri kapadığımda ses çok güzel oluyor aynı ses düzeyinde. ben adaptorun yeterli elektrik çekemediğini düşünüyorum. 15 veya 20 watt lık bir adaptoru kullanmanın daha ii olacağını düşünüyorum. bunun alete bir zararı olur mu?

şimdiden teşekkürler...

yanlış düşünüyorsun sesi aşırı derecede açınca ses pörtlücek tabikide..
    adaptör yetmeseydi ses bi gidip bi gelirdi..

baslar sonuna akdar kısık olunca hiçbir sistemin pörtliyeceğini sanmam ayrıca aynı ses düzeyinde 2 uyduyu devre dışı bırakınca ses pörtlemiyormuş bencede adaptörün verdiği akım yetmiyor olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

sakın dostum anfinin çalışma voltajı 12 volttur senin yapacağın daha yüksek voltajlı değil yine 12 voltluk daha yüksek amperli bir adaptör almaktır daha yüksek voltajlı adaptör alırsan anfiye veda edersin şu anki adaptör kaç amperlik bi bakabilirmisin

adaptore baktık 4.2 amper diyo. kaç amperlik bir adaptor alırsam sisteme zarar vermem ve pörtlemeyi önlerim?
  • amper ytüksek olursa sisteme zarar vermez yanlış bilmiyorsam eğer sorun gerçekten adaptörderse daha fazla amperli bi adaptör işini görecektir sen her ihtimale karşı gittiğin elektronikçiyede derdini anlat elindeki adaptörüde götür işine yarayacak bi adaptör verir sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.