Şimdi Ara

Ses sistemi Alıcam ACİL YARDIM Edermisiniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım için 5+1 ses sitemi alıcam ama bilgisayarımın kaldırıp kaldırmayacağını bilmiyorum. Bütçem 100-200 arası. Pc markam Acer aspire 5742g ses kartım '' nvidia high definition audio '' almayı düşündüğüm 5+1 ses sitemi '' Logitech X-530 70W 5+1 Speaker '' Sizce bilgisayarımdaki ses kartı ile kaliteli ses alabilirmiyim ? Yardımlarınızı bekliyorum :)

• logıtech in bu seti temiz ses vermez yani boğuk ses alırsın iki üç ayarla anca kendine gelir sana tavsiyem microlab veya edifier sistemlerine yönelmen.. ses kartın onboard sa 5+1 ses almazsın takviye ses kartı lazım..
  • onboard olup olmadığını nasıl anlayabilirim yardım eder misin ?
  • ses kartı taktırmadıysan onboard dır hocam
  • Dediğim gibi laptop var 5+1 daha önce çalıştırdı ama ses kartı ayretten takdırmadım . Tam olarak bilmiyorum bu sesle ilgili olan bölümleri. On board değildir ozaman herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit9641

Dediğim gibi laptop var 5+1 daha önce çalıştırdı ama ses kartı ayretten takdırmadım . Tam olarak bilmiyorum bu sesle ilgili olan bölümleri. On board değildir ozaman herhalde

kullandığın hoparlörde sadece tek giriş mi vardı bilgisayara ?
  • 3 tane vardı ama 2 girişi birleştiren bir ara parça vardı. onun sayesinde bağladım on boardmı yoksaa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana önerebileceğiniz marka model varsa yazarmısınız
  • Bu fiyat aralığında forumda o kadar çok tavsiye varki, bi inceleseydiniz? 4000-5000 TL ye bose gibi bi sistem almıyorsunuz ya. Tavsiye edilecek ürünler zaten logitech, creative, microlabın bir kaç ürününden başkası olmayacaktır.
  • 150-200 TL arasında bir sistem tavsiyesi için bence her ne kadar tiz eksikliği olsa da gerek malzeme kalitesi,gerek şıklığı ve ses yüksekliği için Logitech tek geçilir.He bu şahsi fikrimdir bu fiyat aralığında creative ve microlab gibi markalarda var tabi.Microlab almayı düşünürsen X23 ten uzak dur hocam.Diğerleri arasında özellikle de onboard ses kartı ile kullanacaksan pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit9641

Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım için 5+1 ses sitemi alıcam ama bilgisayarımın kaldırıp kaldırmayacağını bilmiyorum. Bütçem 100-200 arası. Pc markam Acer aspire 5742g ses kartım '' nvidia high definition audio '' almayı düşündüğüm 5+1 ses sitemi '' Logitech X-530 70W 5+1 Speaker '' Sizce bilgisayarımdaki ses kartı ile kaliteli ses alabilirmiyim ? Yardımlarınızı bekliyorum :)

Hani ses sistemi yapmak çok kolaydı.Onu neden kullanmıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım yaptım zaten gayet iyi ve güzel fakat ordada dediğim gibi 5+1 gibi ses beklemeyin yazmışım okuduysan tabi ben aynı zamanda güzel bir bass da duymak istediğim için böyle bir sistem almaya karar verdim ;) Anlatabilmişimdir umarım ;)
  • Diğer arkadaşlara teşekkür ederim :) Logitech z530 aldım şuan 2+1 gibi kullanıyorum laptopda giriş az olduğu için tam olarak ses alamadım fakat yarın kabloları tek giriş yapan parçadan alıcam inşallah, bu sistem 2+1 bile harika bakalım 5+1 olunca nasıl olcak bass gerçekten çok iyi diğer arkadaşlarada tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

logıtech in bu seti temiz ses vermez yani boğuk ses alırsın iki üç ayarla anca kendine gelir sana tavsiyem microlab veya edifier sistemlerine yönelmen.. ses kartın onboard sa 5+1 ses almazsın takviye ses kartı lazım..

Hocam sen hangi dunyada yasıyon adama resmen logıtec deılde mıcralop al dedın mıcrolap bıldıgın cın malı malzemeler uzak durrun onlardan ''creatıve*logıtec*phılıps*pıoneer*sony-bose-lg-jbl'' bunların dısında kalanlar tırıska dan teyyare hepsı cın dır....
  • kuzuluklu54 arkadaşım microlab dinlemediğin belli oluyor

microlab pc ses sistemlerinde uydularda creatıve ve edifier kalitesine denk pc ses sistemleri üretiyor sub olarak ise ne logitech kadar yumuşak ne de creatıve kadar sert karakteristiğe sahip yani dengeli sistemleri var bu piyasada şu an creatıve logitech phılıps microlab ve edifier pc ses sistemleri içerisinde daha çok tercih edilen markalar kimse kusura bakmasın logitech uydularında microlab uydularındaki müzikal kalite yok diğer dillendirdiğiniz markalar birkaç 2.1 sistem dışında ya ev sinema sistemidir yada hi-fi sistemlerdir bu tür markaların burada dilegetirilmesini saçma buluyorum
  • EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER ben bunu kullanıyorum şuan filmlerde olsun oyunlarda olsun çok başarılı 2+1 olduğuna inanmazsın müthiş bir sesi var bazen kasayı led tv ye bağlayıp kaçırdığımız dizilerin bölümlerini izliyoruz inanılmaz bir sesi var 2+1 böyleyse 5+1 ini sen düşün ben vatan compoterden almıştım
  • Yusuf kardeşim haklısın bende duydum çok kaliteli sesi varmış. Fakat almış bulundum. İnşallah bir daha ki sefere dediğin markayı tercih ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.