S.a arkadaslar.sony str de585 e 5.1 ev sinema sistrmim var.anfiye sonradan aldigim aktif bir sony woofer taktim bu sekildr kullaniyorum.sistemle beraber aldigim sonynin 2 tane hoparlor barindiran pasif oldugunu dusundugum bir woofer var.arka kisminda output yazan yerde 2 sağ ve 2 sol olmak uzere 4 baglanti yeri input yazan yerde de ayni sekilde 4 baglanti yeri var.bunu kullanmak icin hangi kabloyu nereye takmaliyim.muzik dinlerken aktif woofer hosuma gitmiyor pasifle daha iyi olur gibime geldi.
Kardesim dedigin hic bisey anlamadim valla.sony anfide. Bir tane center 2 tane front 2 tane rear ve subwoofer baglamak icin kulaklik girisine benzer yer var.bunlarin hepsini taktim.dedigim subwoofer kullanmam icin anfiden kablo cikarip sag ve sol seklinde bu woofer a takip.hoparlor kablolarini da wooferin cikis yazan yere mi baglamam lazim.
GrandgustinG
kullanıcısına yanıt
Ben sessistemini ayrı,,, aktif woferi ayrı,,, pasif wooferi ayrı olarak düşündüm.. Resimleri görünce karıştı durumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme