Şimdi Ara

Ses Sistemi Hakk. Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde ufak çapta oluşturduğum ses sistemim var bir tanıdık almak istedi ancak fiyatlandıramadım .
    Sizce ortalama olarak fiyat ne çıkarmalıyım.Sİstem temiz ve resimde görüldüğü parçalar şeklinde

2 adet anfi
    2adet bas
    4adet kolon şeklinde

KOlonlar ve baslar Oasis marka

Ortalama kaça satabilirim değermi değmezmi?
    Amacım burda yada dışarıda satmak değil ancak kendi aracımı satarken bunları sökmüştüm yeniden araba alana kadarda bunları tanıdığa satsam kaça satmam doğru olur fikir almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarezma88 -- 24 Şubat 2013; 1:23:01 >

• bence sahibinden.com dan bunların fiyat listesine bak sonra kendi kafanda bir fiyat listesi oluştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarezma88

Arkadaşlar merhaba ;

Elimde ufak çapta oluşturduğum ses sistemim var bir tanıdık almak istedi ancak fiyatlandıramadım .
    Sizce ortalama olarak fiyat ne çıkarmalıyım.Sİstem temiz ve resimde görüldüğü parçalar şeklinde

2 adet anfi
    2adet bas
    4adet kolon şeklinde

KOlonlar ve baslar Oasis marka

Ortalama kaça satabilirim değermi değmezmi?
    Amacım burda yada dışarıda satmak değil ancak kendi aracımı satarken bunları sökmüştüm yeniden araba alana kadarda bunları tanıdığa satsam kaça satmam doğru olur fikir almak istedim.

500 liraya sat :) bilmiyorum o kadar eder mi ama en fazla edeceği odur bence :)

• Ben bunların set olduğunu ve bınlıradan basladıgını bılıyorum ama ıkıncı elde fıyat ne olur bılemem amfiler sıfırı tanesı 150 lıra

Bu arada osawa markası kolonların sanrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUDİ -- 24 Şubat 2013; 22:07:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.