Şimdi Ara

Ses Sistemi Öneri ve Yardım lutfen 5+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ses sistemini leptopta kullancagım lenova y500 - msi g60 - asus n56 modellerinden birini alıp kullanmayı dusunuyorum
    sizce hangi ses sistemini alamam daha mantıklı olur acaba kullana bilirmiyim butcemı zorlamak ıstemıyorum teknosada özellikle ev sinama sistemlerinde kampanya gorunce bu konular hakkında pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ev sinema sistemleri leptopa baglana biliyormu ve 5+1 7+1 gibi sorround bir ses sistemi için sizce altttakilerden biri kullanıla bilinirmi kullanıllamazsa 200tl civarında 5+1 ses sistemi olarak ne önerirsiniz letopta kullanamya

http://forum.donanimhaber.com/m_41484907/tm.htm

bu cihazla birlikte

http://www.teknosa.com/urunler/110100337/samsung-ht-c550xtr-dvd-hts-ev-sinema-sistemi#f
    http://www.teknosa.com/urunler/110100328/samsung-ht-c555-ev-sinema-sistemi#f
    http://www.teknosa.com/urunler/125340221/logitech-980-000431-z506-speaker

• LOGİTECH Z623 AL DERIM BEN YADA BIRAZ DAHA BIRIKTIR EDIFIER S730 AL ;)
  • ya simdi dvdli sistemlerdeki aux girişini kullanarak pc ye baglasam bunları ses kartı almadan 5+1 yada 7+1 olarak kullanma olanagım yokmudur acaba cunku yanında dvd hediyesi var
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: diecop

ya simdi dvdli sistemlerdeki aux girişini kullanarak pc ye baglasam bunları ses kartı almadan 5+1 yada 7+1 olarak kullanma olanagım yokmudur acaba cunku yanında dvd hediyesi var

Maalesef 5.1 ses alamazsınız bana stereo olsun hepsinden ses gelsin diyor iseniz belki gelebilir. Ama laptopların birisinde optik çıkış olsaydı olabilirdi. Dvd ler için konuşuyorum ama z506 alıp 5.1 yapılabilir diye düşünüyorum ben kendi laptobunda denemedim hiç orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsun494 -- 30 Ocak 2013; 23:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsun494

quote:

ya simdi dvdli sistemlerdeki aux girişini kullanarak pc ye baglasam bunları ses kartı almadan 5+1 yada 7+1 olarak kullanma olanagım yokmudur acaba cunku yanında dvd hediyesi var

Maalesef 5.1 ses alamazsınız bana stereo olsun hepsinden ses gelsin diyor iseniz belki gelebilir. Ama laptopların birisinde optik çıkış olsaydı olabilirdi. Dvd ler için konuşuyorum ama z506 alıp 5.1 yapılabilir diye düşünüyorum ben kendi laptobunda denemedim hiç orası ayrı

demek istediğim su letopun 3,5mm cıkısından dvd nin aux girişine 3,5mm lik yerine kablo ile ses girşi yapsam dvd bunu 7+1 yada 5+1 olarak aktarmayacakmıdır haporlorlere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahsun494

quote:

demek istediğim su letopun 3,5mm cıkısından dvd nin aux girişine 3,5mm lik yerine kablo ile ses girşi yapsam dvd bunu 7+1 yada 5+1 olarak aktarmayacakmıdır haporlorlere

Ses aktarılabilir ama aux'a bağlar iseniz ac3 yada dts formatında ki sesleri alamazsınız sadece stereo olarak alabilirsiniz. Bunları sadece filmler için konuşuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kawai 5.1 ev sinema sistemi kullanıyorum memnunum ses kalitesi çok iyi eğer alcaksan ve ucuz bişeler istiyosan kawai öneririm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.