Değerli ustalarım. aşağıdaki ses sistemine sahibim.usb girişinin ne işe yarayabileceğini anlayamadım.usb giriş printerlerin girşine benzer bir giriştir.bilen Allah rızası içi söylesin.çatlayacağım artık. OSAWA S-5910 5+1 SES SiSTEMi [S-5910] 224.22-YTL.
Büyük Resim Temel Fonksiyonlar : AC-3 & 5.1 KANAL ANFİ 5.1 SURROUND SISTEM DOLBY - DIGITAL SISTEM DTS OPTIC GİRİŞ COAXIAL GİRİS AUX GİRİŞ USB GİRİŞ BİLGİSAYAR KONTROLLU EKOLAIZER PLAYSTATION-2 BAĞLANABILIR PROLOGIC II 6.5” SUBWOOFER LCD EKRAN FULL FONKSİYON UZAKTAN KUMANDA HOPARLÖRİ TEST ETME STAND BY TAHTA KABİN
Subwoofer Çıkış Gücü : 30 WATT ( RMS )
Taşıma Gücü : SAĞ HOPARLÖR 2” X 2 ADET 20 WATT SOL HOPARLÖR 2” X 2 ADET 20 WATT MERKEZ HOPARLÖR 2” X 2 ADET 20 WATT
Frekans Aralığı : 35Hz -250Hz
Ben de henüz denemedim; yakında deneyeceğim ama bildiğim kadarıyla usb'den flash memory(parmak denilen aletler) vs. ile dosyalara ulaşabilir ve uygun formatta bir ses dosyası varsa çalabilirsin. Ayrıca yine denemedim; ama usb disklerde sorun olduğu söyleniyor.
bu cihazın performansı nasıl peki.
ben çok uygun fiyata almıştım.onun için(iyi bir ses sistemi de kullanmadım nasıldır onu tam değerlendiremeyebilirim)ben çok memnunum.ama kıyaslama yapabilecek düzeyde değilim.
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
bu cihazın performansı nasıl peki.
Ahhh Ah nerde o eski günler.Önceden bir bilen çoktu bu forumlarda ama artık bilen kalmamış.
usb bellekten müzik çalmak için olsa gerek
yedikeresekiz ilgin için teşekkürler. bunun arkasındaki giriş bilgisayarın arkasındaki usb girişi şeklinde değil de yazıcıların yada taşınabilir harddisklerin arkasında olan girişten.