Her ses formatından birer tane indirip flash belleğe koymakta fayda var. Mağazada ses sistemi ile denenerek alacağımız sistemin hangi formatları desteklediği görülebilir ve seçim için büyük yardımı olur.
güzelmiş. teşekkürler.
teşekkürler
güzel ama ses kalitesini test etmek değilde desteklenen formatları denemek için iyi birşey zira ses kalitesini test etmek kulakla olur (müzik kulağı) kanaatindeyim ben yinede güzel
quote:
Orijinalden alıntı: pctechnic01
güzel ama ses kalitesini test etmek değilde desteklenen formatları denemek için iyi birşey zira ses kalitesini test etmek kulakla olur (müzik kulağı) kanaatindeyim ben yinede güzel
senin dediğine de katılıyorum ancak müzik kulağının yanısıra kaliteli içerik de gerekir bunun için. Yani kaliteli tv yi veya ses sistemini adi bir üründen ayırabilmek için kaliteli bir kaynak olması gerektiği kanaatindeyim. Zira kalitesiz bir kaynakla kaliteli bir ekipmanın tam performansını görmeniz mümkün değil.
Sunduğum demo videolar ve kaynaklar genellikle test için uygun içerikler olduklarını düşünüyorum. Üreticiler de ürünlerinin özelliklerini ön plana taşımak amacıyla kaliteli demolar hazırlarlar
quote:
Orijinalden alıntı: vmesut
quote:
Orijinalden alıntı: pctechnic01
senin dediğine de katılıyorum ancak müzik kulağının yanısıra kaliteli içerik de gerekir bunun için. Yani kaliteli tv yi veya ses sistemini adi bir üründen ayırabilmek için kaliteli bir kaynak olması gerektiği kanaatindeyim. Zira kalitesiz bir kaynakla kaliteli bir ekipmanın tam performansını görmeniz mümkün değil.
Sunduğum demo videolar ve kaynaklar genellikle test için uygun içerikler olduklarını düşünüyorum. Üreticiler de ürünlerinin özelliklerini ön plana taşımak amacıyla kaliteli demolar hazırlarlar
aslında ses sistemlerinde şöyle bir özellik vardır her üretici kendine bir sesi seçer ve ona eğilimli yapmakta hani derler ya insanlar şunun bass iyi şunun tiz şunun mid iyi işte bu farklılıkların hepsi üreticilerin eğilim yönünden kaynaklanmakta dır aslında. çarşıdan alacağın orjinal bir müzik cd si yeterlidir test için. geri kalan bütün işi müzik kulağı halletmektedir zaten o yoksa senin dediğin ekipmanlar arasındaki farkıda anlamaz insan ki .özellikle cafelerde çok yaşanmakta bu durum millete mp3 dayıyorlar keza bugun radyolarda millete mp3 dayıyor o da ayrı .bir yönden haklısın giriş gelişme sonuç olayı aynı kalite olmalı ama aradaki farkı da çogu kişi anlamamaktadir bununda altını çizmekte fayda var diye görmekteyim arkadaşım .ama dediğim codecler açısından güzel bir paylaşım teşekkür ederiz.