Şimdi Ara

Ses Sorunu Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum Şu: Eski kasamda kulaklık ve Haporlör gayet güzel ve çok ses çıkarıyodu şimdi ise iyi bi kasa aldım ve haporlör ve kulaklıktan az ses cıkmaya başladı driverler tam olarak yüklendi ayrı bişey yapmam gerekiomu Yardımlarınızı Bekliyorum! (Sistem gereksinimlerimi gerekiyosa bildirin hemen yazarım)

• Yokmu yardım edecek Biri!!!
  • denetim masasından ses efekti ve ses aygıtları bölümünden sesi alçalmış olabilir lütfen oraları bi kontrol edin
  • yardımın için tşk arkadasm ama olmadı tüm sesler acık ben windows 7 kullanıyorum acaba yapmam gereken baska bişeymi var windows xp de böle bi problem olmamıstı:(
  • Tam olarak anlayamadım. Sadece kasayı değiştirip eski anakart/ses kartını mı kullanıyorsun yoksa yeni kasa aldım derken yeni sistem mi aldın. Bir başka anlayamadığım nokta yeni kasa ile Windows XP kullandığında ses problemi olmayıp Windows 7 kullandığında mı ses problemi oluyor.
  • yeni sistem aldım xp kurduğum zaman ses düzgün,net,ve cok çıkıyor ama windows 7 de ise tam tersi ne yapmam gerekiyo?
  • Gerçi driver'lar tam olarak yüklendi demişssin ama Windows 7 ayrıca driver kurmadan da ses kartını/çipseti tanıyor olabilir. Eğer tanıyorsa önce ses kartının sürücüsünü kurmadan dene sonra da kurduktan sonra. Normalde ses kartı hoparlör sistemini otomatik algılıyor ama bir ihtimal çıkışı surround system olarak veriyor olabilir. Bu durumda kulaklığa gelen ses bölünmüş ses olacağından zayıf kalıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.