Punto Multijet sahibiyim ve arabadaki yoldaki lastik sesinden azcık şikayetçiyim. Bu noktata bu problem herkesde var mı? eğer klasik bir sorun ise bununla ilgili ses yalıtımı yapma imkanları hakkın bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Yöntem nedir tahmini maliyet getirisi götürüsü gibi.
ziebart sistemi ile aracın altını kaplatabilirsin fifatı 199 $ + KDV belki aynı sistemi başka bir yere daha ucuza yaptırman mümkün olabilir ben burada yaptımıştım ve mennundum yalnız ilk bir iki hafta arabanın altından fare ölüsü gibi koku geliyor. daha ucuz yer bilen rakadaş varsa sana yardımcı olacaklardır.
Ben kampanya varken yaptırmıştım. Geçen sene 3x50 milyon. Pek fayda gördüğümü söyleyemeyeceğim.
dostum o arabada motor sesini bastırabilen ses yok ki? senin lastiklerin çok gürültülü anlaşılan. sessiz bir lastik takarsan düzelir. bu arada meguiars bayisi bana kendisi "taban yalıtımı hiç bir işe yarmıyor, isteseniz de yapmam" dedi.
arkadaşım aynı araç bendede var.
ziebart iskitlerde gövde altı ses yalıtım yaptırmıştım.açıkçası bende bir fark hissetmedim.yani sıcak asfaltla kaplanmış yolları olan bir memleketteysen hiç boşuna masraf etme derim ben.
ayrıca lastik seçiminin ses olayına daha fazla etki ettiğini düşünüyorum.nokian marka lastiklerin çok sessiz olduğunu biliyorum ama denemek hiç kısmet olmadı.