Arkadaşlar merhaba..Genelde steam ve bluray belgesellerimi depolayacağım ve oyun oynayacağım için çalışınca gacır gucur zırt pırt neyse ses çıkarmayacak bir HDD önerisi alabilir miyim sizden ? Seagate baracuda lar ses yapıyormuş onu öğrendim.Peki seagate Constellation ve sv35 serisi nasıl bu durumda ? aktif kamera kaydı yapan sistemler için üretilmiş görünüyor.WD ler nasıldır ses konusunda ? 2 TB 2.el olarak alacağım.O yüzden tam model ismi "ST2000VX000" gibi verebilirseniz çok mutlu olurum.Teşekkürler.
WD20EZRX bu işini görürwd caviar green depolama için özel üretilen hdd lerdir az sesli az ısınan hdd lerdir
quote:
Orijinalden alıntı: mulobbo
WD20EZRX bu işini görürwd caviar green depolama için özel üretilen hdd lerdir az sesli az ısınan hdd lerdir
Hocam teşekkür ediyorum.Lakin steam de onun üstüne kurulacağı için belki 3 belki 7 saat oyun oynanan bir pc baz alındığı zaman ilerisi için sıkıntı olur mu green de ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ridianod
quote:
Orijinalden alıntı: mulobbo
Hocam teşekkür ediyorum.Lakin steam de onun üstüne kurulacağı için belki 3 belki 7 saat oyun oynanan bir pc baz alındığı zaman ilerisi için sıkıntı olur mu green de ?
bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum sonuçta bu iş için üretiliyorlar