Şimdi Ara

Ses Yapmayan Sağlam Araç Plakalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç Octavia A7. Malum bagaj kapağı hayvan gibi ve plakalık da tamponda değil, üstünde. Servislerin taktığı ve dışarıda satılan plastik plaka tutucular her kapatışta zangırdıyor. Plakalığı sabitlediğimiz delikler, avrupa plakalarının bazılarına göre yapıldığı için kenarlarda değil ortaya yakın. Ne sacı delmek istiyorum ne yapıştırmak istiyorum. Var mı adam gibi plakalık böyle titremeyen ses yapmayan?

Keşke plakalar daha ufak olsa...

• Ne sacı delmek ne yapıştırmak istemiyormuş. Gereksiz işler için zarar vermeye bende karşıyım fakat bi delik açman gerekiyorsa açacaksın abi bu kadar basit. Ya delik açmamayı anlarım da iki yandan 3M çift taraflı bantlar var onları vursan nolacak? Yinede ses yapmasın istiyorsan delmeden yapıştırmadan artık plakalıkla oturun bir akşam halini hatrını sor belki anlayışlı olup ses yapmaz.
  • Ses yapmayan araç plakalığı yoktur,düzgün monte edilmeyen plakalık vardır
  • Plakası bagajda olan her aracın sorunudur bu

yapıştırarak çözmüştüm işi

muhtemelen benden sonraki sahipleri iyi sövmüşlerdir bana  

• Anladım ama dediğinizle alakası yok, baya sağlam monteli şu an. Plastik esnek olduğu için sorun yaratıyor.

• Plakalığı dört köşeden çift taraflı bant ile yapıştırıp plakayı öyle takabilirsiniz. Gerekirse naylon ip ile keser alırsınız zaten.
  • Trim sesi sürtme vurma sesi yapan heryere çare
    https://www.hepsiburada.com/tesa-bez-bant-51608-15x19-pm-HB00000C6STK
  • Ben balkon kapısı altlarına takılan süngerden koydum, zangırdama kalmadı. Maliyet 5-10 lira, işçilik 3-5 dakika.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ön takım ses kesme masrafı
    6 yıl önce açıldı
    Ön düzeni en sağlam araba
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben PU mastikle yapıştırtım, bende plakalık sevmeyenlerdenim Ses Yapmayan Sağlam Araç Plakalığı  tabi bende A7 filan yok ayrı mesele.

• vidaya kızıyorlar da en doğrusu vida. vida kapağı takınca da orijinal gibi oluyor.

https://www.customeuropeanplates.com/images/screw-pack.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 9 Eylül 2021; 19:17:5 >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Yav ben bunu birkaç yerde aradım bulamayınca aklımdan çıktı. İyi hatırlattın.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Vidalı plakalar muayenelerden geçemiyor diye biliyorum. Çünkü 0'ın ortasına vida atıp 8 yapan uyanıklar var. Hgs-ogs gişelerden kaçak geçişler yapıp köprüden geçmeyen traktöre ceza yazılmasına sebep olmuştu. Yani vida yasak.
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

vida kapağı dedim okudun mu bilmiyorum. vidayla geçiyorum yıllardır.

Okudum sayın nikola tesla bey, tüvtürkler farklı farklı. Orada çalışan adamdan ne hikayeler dinledik biz. Sağ ol yine tavsiyen için.
  • Orta sertlikte süngerimsi yapıda olan 1 cm lik ses yalıtım malzemeleri var. Bir tarafı yapışkanlı.
    Yapışkanlı olan tarafı plakalığa göre kesip, plakalığın arka tarafına yapıştır. Sonra vidayla her zamanki gibi monte ettiğinde, aradaki sünger sıkışıp boşluğu alacak. Hadi geçmiş olsun 😄
  • İnce sünger araya koy anında kesinlir geçen hafta yaptım tık yok
  • Ne sacı delmek ne yapıştırmak istemiyormuş. Gereksiz işler için zarar vermeye bende karşıyım fakat bi delik açman gerekiyorsa açacaksın abi bu kadar basit. Ya delik açmamayı anlarım da iki yandan 3M çift taraflı bantlar var onları vursan nolacak? Yinede ses yapmasın istiyorsan delmeden yapıştırmadan artık plakalıkla oturun bir akşam halini hatrını sor belki anlayışlı olup ses yapmaz.
  • Plakalık çok gereksiz bir şey. Bütün arabalarımda plakayı yapıştırdım. Ne düştü ne de ses yaptı en sağlıklısı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Plakası bagajda olan her aracın sorunudur bu

yapıştırarak çözmüştüm işi

muhtemelen benden sonraki sahipleri iyi sövmüşlerdir bana  

25+ yıldır sw/hb araç kullanıyorum. malum plaka bagaj kapağında ve hiç sorun yaşamadım...Ses Yapmayan Sağlam Araç Plakalığı 

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Telefonunu cıkra

Ses Yapmayan Sağlam Araç Plakalığı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.