Şimdi Ara

Sese duyarlı devre (tip31) yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 20 mt şerit ledi bassa duyarlı yanıp sönmesini istiyorum. tip31 transistörünün yerine daha güclü olan 2sc5200 transistörünü kullandım fakat bir sorunum var .
    tip31 ilede 5mt denemiştim aynı sorun vardı . creative 5+1 ses sistemim var ve bu ses cıkışını nerden alacağımı tam çözemedim. subwoofer ın + - sinden aldıgım zaman sesi açtığım zaman belli bi seviyeden sonra bu seviye çok düşük ses bip bip yapıo ve kesilmeler oluyo transistör kısa devre oluyo sanırsam . sonrasında normal küçük hoparlör cıkışlarının tekine 2li çoğaltıcı takarak ordan aldım . bu seferde sesi cok yüksek acmam gerekiyor ki o zaman devreden verim alayım kısa seste etkisi olmuyor ayrıca Bass a göre yanıp sönmesini istiyorm . küçük hoparlörden alınca sesin seviyesine göre yanıp sönüyor . biri yardım edebilir mi . bu ses cıkışını nerden almam gerekiyor

• Hoparlörden al önüne lm386 lı ampli koy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinizde onunla ilgili bir devre varmı acaba
  • yardım lütfennn
  • monst3r16 M kullanıcısına yanıt
    Buyuk hoparlore bass gittigi zaman led yanar,, fakat gucu yuksek oldugu icin led kisa zamanda doyuma ulasir,, hoparlorun eksisi gercek sase-gnd olmayabilir, ordada ses vardir dikkat edin, eksiyi hoparlorden almayin.
    Diger mid hoparlorlerde ise bass olmadigi icin verimli olmaz. Yukarida arkadasin soyledigi gibi devrenin onune 1-3w arasi amfi yapip onunla kullaniniz,, ses girisini,, ses cugaltici soketile pc nin yesil cikisindan alin.. Yada elinizde fazladan varsa 1+1 hoparlor, onun kulaklik cikisi bu tip31 vs. İcin super olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 3 Aralık 2014; 4:06:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lm386 ile bi amfi devresi kurdum fakat yapamadım elinizde çalışan bir amfi devresi varmı acaba yardımcı olabilecek biri varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.