Şimdi Ara

sesizlik için masa üstü pc laptop harddisk kulanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masa üstü pcde acayip ses takıntım var mümkün olduğunca sesizleştirmek istiyorum araştırma yaptım yan kapak 2 kırmızı led fanı molex ten 7 volta düşürdüm üfleme azaldı ama istediğim oldu stok soğutucu yerine cooler master cpu soğutucu taktım oda sesişleşti power suply yeni değiştirdim o sesiz diye ellemedim geriye kalan ne yapacağımı bilemedim sistem harddisk yerine 120 gb Kingston ss aldım 0 ses uzun oldu ama buradan sonra depoşama için kullanacağım 320 gb ve 1 trb hdd yerine 2sini satış 2 elden 1.5 trb veya 2 trb laptop harddisk alsam normal harddisk yerine kasada kulansam sorun olur mu sadece sessizlik için laptop diski kullanmak istiyorum sıkıntı çıkar mı ve performans sorun yaşarmıyım

edit: ekleme sistem imzada parçalar yazıyor şun sadece Kingston ssd takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke__17 -- 5 Mayıs 2017; 1:38:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WD green serileri zaten yeterince sessiz diye biliyorum, bence onlara bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

WD green serileri zaten yeterince sessiz diye biliyorum, bence onlara bakın.

benim imzada yazan 1 trb western green hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5400 rpm diskler sessiz olur. Performans olarak tabiki normalleri kadar olmaz ama depolama için kullanacağından performansı önemli değil. Sürekli kullanmayacaksan harici de alabilirsin. İşin olmadığında kapatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

5400 rpm diskler sessiz olur. Performans olarak tabiki normalleri kadar olmaz ama depolama için kullanacağından performansı önemli değil. Sürekli kullanmayacaksan harici de alabilirsin. İşin olmadığında kapatırsın.

yok depolama yani oyun v.s amaçlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.