arkadaşlar dell inspiron bilgisayarım var 1 haftadır garip sesler geliyor bir ara elcezire yayını geldi bir ara hint filmi çaldı mesala bügün bir kaç yabancı müzik dinledim sonra kapatım bir baktım kendi kendine ingilizce şarki çaldı 3 dakika lütfen yardım edin nod 32 norton ve avira ile tarama yaptım bir şey çıkmadı çok tırsdım neden olabilir bir anda başladı bir haftadır devam ediyor ve ara ara oluyor mesela bazen 3 saat hiç gelmiyor bazen yarım saat de bir ses geliyor radyo yayını olabilir dedim ama başka bir şey bu mesela arakada çalışan tüm programları kapatıyorum internetden de çıkıyorum yine de sesler geliyor lütfen yardım.
lütfen arkadaşlar yardım
Combo fix yap.
olurmu bin başım bir de combo fix i yükledim nasıl yapılıyor
antivirüsleri kapatıyosun ve çalıştırıyosun. ondan sonra bi çay demle çık balkona. kendi halleder.
Virüs girmiş hocam. Combofix olmadı format.
Hocam arkada?yn da dedi?i gibi combofix yap ama güvenli mod ve internet ba?lantysyny çykar daha hyzly oluyor o ?ekilde. Ve Combofix tarama yaparken hiçbir ?ey elleme bilgisayarda 10-15 dakika sürebiliyor. e?er yine düzelmez ise son çare bilgisayaryna format at. Sakyn yedek alma virüs girdiyse ve combofix bile bir ?ey yapamadyysa yedek alman nafile olur. Bütün bilgilerini en ba?tan tek tek kendin format atty?yn bilgisayarynda yapman lazym.