Şimdi Ara

Sesli Notları Kopyalama (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde iPhone 3g var. iOS 4.2.1 sürümü yüklü. Cihazın içinde azımsanmayacak kadar sesli not mevcut. Kendi programıyla kaydedilmiş. Bunları bilgisayara nasıl aktarabiliriz?
    Elimde macbook var ve iphone buradaki itunes ile eşleştirilmiş değil. İçindeki şarkılar giderse gitsin ama sesli notları kurtarmam gerekiyor bir şekilde. Ayrıca normal notları da nasıl kopyalayacağımı bulamadım. Ama onunla sonra ilgilenebiliriz.

iTunes'a bağlandığım zaman Bu iPhone'da seçeneğine girip Voices Memos'a bakıyorum. 6 tane kayıt gözüküyor orada. Halbuki 20-30 rahat vardır. iTunes'da görebilmek de sıkıntı yani garip şekilde. Eşzamanla desek ordan "Silinsin mi" diye soruyor. Burda şarkıları silip kayıtları kopyalacaksa eğer tamam yapalım. Ama kayıtların da tamamı gözükmüyor burda da takılıyoruz.

Yardımcı olabilmeniz dileğiyle.

• Arkadaşlar çok önemli bir konu yok mu bilgisi olan kimseler? Bir yerlere yönlendirin en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Arkadaşlar çok önemli bir konu yok mu bilgisi olan kimseler? Bir yerlere yönlendirin en azından.

Pc ye İTOOLS kurun,hepsini pc ye kopyalarsınız
    Pc de itunes kurulu olsun,
    Takıldığınız yerde sorun,buralardayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Arkadaşlar çok önemli bir konu yok mu bilgisi olan kimseler? Bir yerlere yönlendirin en azından.

Pc ye İTOOLS kurun,hepsini pc ye kopyalarsınız
    Pc de itunes kurulu olsun,
    Takıldığınız yerde sorun,buralardayım

Normal notları görebildim programın içinden. Lakin music sekmeside iOS5 gerekiyor diyor. O yüzden orda işlem yapılamıyor.
  • Sorun çözüldü arkadaşlar. Teşekkürler. File System başta açılmamıştı. Sonradan içine girebildim. Oradan el ile dosyaları bulup kopyaladım.

Normal notları export ederken ama hepsini tek bir text dosyası olarak çıkardı. Peşpeşe karışık bilr halde tek metin belgesi olarak. Ve karakter sıkıntıları var. Onları sanırım tek tek telefondan e-posta ile atıcaz artık. Ya da var mı başka bir alternatifi? Zoru gitti kolayı kaldı.
  • Tim Robbins kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlattım ama aynı sıkıntı bende de var nasıl açtın dosyayı bende tek tek kopyala yapıştır yaptım dönüştürmek mi gerekli. Sesli Notları Kopyalama (YARDIM)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.