Şimdi Ara

Sessiz ve Yüksek CFM değerine sahip fan önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimde, kontrol edemediğim (aslında ederim de sonu iyi olmayabilir) Sadece PSU(güç kaynağı) nın fanı var ve oyunlarda 1400-1500 RPM lere çıkıyor..

Güç kaynağı tertemiz toz bakımında, o yüzden sıkıntı yok, temizlemiştim 1 ay önce...

Güç kaynağı High Power 560 watt

benim ses takıntım var, o bile olmasın istiyorum...

önebileceğiniz, 30 lirayı geçmeyecek, 1000-1100 rpm den fazla dönmeyecek (max 1200 rpm) yüksek Üfleme gücü olan bir fan var mıdır?

PSU nun fanı ile değiştireceğim....

aklımda 1 fan var ama TR de 800 Rpm likleri var, 1200 Rpm likleri maalesef yok...

satılan
    Cooler Master Turbine Mach 0.8

ürün yelpazesi:
    http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6690

• Linkteki fandan 5 adet kullanıyorum ve gayet memnunum. Alınabilecek en iyi 12cm fanlardan biridir ama dediğin gibi 800 rpm dönüyor. Sesini duyman imkansız, kulağını dayasan yine birşey duyamazsın. Belki daha fazla cfm'ye sahip bir fan bulabilirsin fakat eminim ses yapacaktır. 14cm akasa viper fan aldım 800-1000 devir arası çalıştığında turbine master'dan daha fazla ses yapıyor ve neredeyse aynı havayı üflüyor. 1800 devirde çıkarttığı sese dayanmak imkansız. :) Psu için turbine master yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum.
  • fanı demizleyip yağla , video daki gibi...

http://www.youtube.com/watch?v=lilOm6SnjHs&feature=youtu.be
  • fanın mekaniğin sıkıntı yok... sıkıntı yüksek devir/dk lara çıkması...

elimde Xilence 9 yapraklı, 1300 rpm bir fan var, onu takayım bir deneyeyim...
  • Anladım. Power fanına dokunma derşm.asıl yapılması gereken daha yüksek watta sahip power alman. Ama powerın hava alan ızgaralarına düşük devir bi fan daya. Bu ekstra sessiz hava akşı sağlayıp, power fanını baskılar ve yüksek devre çıkmasını önleyeceği fikrindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horifaydo -- 24 Şubat 2013; 19:28:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.