Şimdi Ara

Seste, Spike, Sert granit ve mermer ilişkisi! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
8
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Frontları Large seçtiğiniz zaman, hiç bir kesme işlemi yapmadan AVR tüm frekansları aynen frontlara gönderiyor.

Diğer cevap; Eğer alt kesme frekans ayarı yoksa, evet alt kesmeye müdahale edemiyorsunuz.

Diğer cevap; Evet Phase yön değiştiriyor.

Diğer cevap; Birçok Sub'da LFE girişi zaten olduğu için, sadece LFE girişi kullanılabilir. Diğer bağlantıyı bende gerek olmadığı için kullanmıyorum.
  • cevaplar için teşekürler..
    quote:

Frontları Large seçtiğiniz zaman, hiç bir kesme işlemi yapmadan AVR tüm frekansları aynen frontlara gönderiyor.

öyle ise bu konumda sub sinema'da dahi neredeyse işlevsiz diyebilirmiyiz.
  • Yahu ne alakası var. Benim ilk yazdığım yazıyı iyi anlamamışsın o zaman.
  • 100 puan değrinde uzmanlık sorularım var size;

* Burada en az 20 kglık sub'lardan bahsediliyor. Evet bu ağırlıkla subların titreşimi yüksek olacaktır ve bu titreşimlerin de sönümlenmesi gereklidir. Peki benim naçiz 5 kglık sub'um için de gerekli olur mu?

* Tek parça yerine 2 parça granit kullanılırsa, bunun dezavantajı olur mu, olursa nedir?

Teorik cevapları gerekiyor sadece, pratikte deneme şansım var bunları. Teorik ve pratik anlamda karşılaştırma yapacağım.
  • Denemeden bilemezsin.

Ayrıca sana tavsiyem. Graniti Subwoofer'in üstüne de koyman.

Çünkü, Küçük Subwoofer'ler ağırlıklarının hafif olmasından dolayı titreşime çok daha müsaittir. Hatta yüksek seste, ortalarda gezenleri bile mevcuttur. O sebeple Granit'i Subwoofer'in üstüne de koy. Ama arasına bir ince yumaşak materyalle koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Denemeden bilemezsin.

Ayrıca sana tavsiyem. Graniti Subwoofer'in üstüne de koyman.

Çünkü, Küçük Subwoofer'ler ağırlıklarının hafif olmasından dolayı titreşime çok daha müsaittir. Hatta yüksek seste, ortalarda gezenleri bile mevcuttur. O sebeple Granit'i Subwoofer'in üstüne de koy. Ama arasına bir ince yumaşak materyalle koy.

İçişleri bakanı bunu kesinlikle veto edecektir ondan eminim

Pekala 2 parça konusunda bir mantık yürütürsen? Yani 20x40 tek parça bir blok yerine, 20x20 lik 2 blok olursa.

• Dedim ya! Denemek lazım. İşkembeden atmiim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.